Etsi

Hyödynnä digitaalinen muutos – osallistu ilmaiseen verkkokoulutuksen pilottiin!

Hyödynnä digitaalinen muutos – osallistu ilmaiseen verkkokoulutuksen pilottiin!

Aika

21.8.2018 | 9:00 - 12:00
Muiden koulutukset

Tiedätkö sinä, mitä mahdollisuuksia digitaalisaatiolla on yrityksesi kilpailukyvyn parantamisessa? Entä tuntuuko siltä, että digitalisaatiosta puhutaan liikaakin, mutta miten sitä oikeasti voisi hyödyntää, jää epäselväksi?

DiTEM-hanke tuottaa ilmaista koulutusta digitalisaation hyödyntämismahdollisuuksista pienimmille (alle 10 henkilön) yrityksille. Tavoitteena on avata liiketoiminnan digitalisaatiota selvällä suomen kielellä ja mahdollisimman konkreettisesti. Koulutuksessa saa eväät myös oman yrityksen digitalisaation hyödyntämissuunnitelmaan.

Ilmoittaudu nyt mukaan koulutusmateriaalin pilotointiin ja ole ensimmäisten joukossa kokeilemassa ilmaista verkkokoulutusta, johon liittyy puolen päivän kick off – tapahtuma:
tiistaina 21.8.2018 klo 9-12 Turun ammattikorkeakoulussa, Sepänkatu 1:ssä.

Toimi nopeasti – paikkoja on pilotissa rajoitettu määrä.
Ilmoittaudu tästä linkistä:
https://www.lyyti.in/DiTEMverkkokoulutus_kick_off_5305

Suosittelemme, että otat oman kannettavasi mukaan, jotta pääset kirjautumaan verkkoopintoalustaan jo kick-off-tilaisuudessa.
Tiedustelut:

DiTEM-ryhmittymä tarjoaa eurooppalaisille mikroyrityksille koulutusmateriaalia digitaalisen muutoksen käynnistämiseen, tavoitteena edistää mikroyritysten kilpailukykyä. Digitaaliset teknologiat (erityisesti sosiaalinen media, pilvipalvelut, mobiili ja massadata) muuttavat yritysten toimintatapoja kaikilla markkinoilla ja luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaaliseen yrittäjyyteen. Tänä syksynä eurooppalaiset mikroyritykset voivat osallistua DiTEM-verkko-oppimisalustan testaamiseen. Näin he voivat kehittää uusia taitoja ja samalla antaa palautetta koulutussisältöihin.