Etsi

Emergency banner

Yrittäjien Ravisteluaamu

Yrittäjien Ravisteluaamu

Aika

19.6.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

LähiTapiola Varsinais-Suomi
Verkostoituminen

Yrittäjien ravisteluaamut jatkuvat!

Suositut Ravisteluaamut jatkuvat jälleen kesäkuussa, jolloin teemana on energiatehokas ja vastuullinen yritystoiminta.

Miten energiatehokkuus ja vastuullisuus parhaimmillaan kehittävät yritystoimintaa ja luovat myönteistä yritysimagoa? Kesäkuussa tilaisuuden pääyhteistyökumppanina on Turku Energia. Lisäksi mukana menossa Valonia ja Turun kaupungin Itämerihaaste.  

Turku Energian ravistelijoiden puheenvuorojen aiheina ovat; Hiilineutraali Turun seutu tehdään yhdessä / myyntijohtaja Harri Salo ja Älä ummista silmiäsi muutokselta! / tuotepäällikkö Kimmo Kuusinen.

Valonian Tero Viander avaa esimerkinomaisesti energiatehokkuustoimia sekä esittelee energiatukia ja mitä hyötyä energiatehokkuussopimuksista on.

Itämerihaasteen koordinaattori Tove Holm avaa näkökulmaansa kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen ja siihen mitä se tarkoittaa? Yksi tapa edistää kestävää kehitystä on Itämerihaaste.

Tiesitkö, että...

- Aamuravistelujen ideana on herätellä uusia ajatuksia erilaisista, yrittäjiä koskettavista, aiheista

- Tilaisuuksissa halutaan mahdollistaa verkostoitumista esimerkiksi käyntikorttipöydän avulla, ota siis mukaan omat käyntikorttisi ja laita ne jakoon!

- noin 42% edellisten aamuravistelujen osallistujista uskoo, että tapahtumassa käydyt keskustelut johtavat kauppoihin tai tarjouksen jättämiseen