Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala

Aika

16.11.2019 | 18:00

Paikka

Logomo

Hinta

Jäsenhinta 95 e (+ alv 24%)
Juhlat

Vuoden päätapahtumassa juhlitaan la 16.11.2019

Mietittääkö gaalan pukukoodi, Logomon parkkipaikkatilanne tai vaikkapa milloin illalliskortit postitetaan osallistujille. Katso usein kysytyt kysymykset täältä >>

Huom. Posti-lakon vaikutus illalliskortteihin:

Postilakon takia illalliskortteja ei postiteta osallistujille. Illalliskortit voi noutaa Logomon aulassa olevalta infotiskiltä lauantaina 16.11. klo 16.30 alkaen. Logomoon pääsee sisään ilman illalliskorttia.

Kortit voi myös noutaa ennakkoon Varsinais-Suomen Yrittäjien toimistolta tiistaista perjantaihin klo 9-16 välisenä aikana tai lauantaina 16.11. klo 12-14 välisenä aikana. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Brahenkatu 20, 2 krs.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaalan ohjelma

klo 16.30     Ovet Logomoon avataan
klo 18.00     Palkintogaala alkaa: jaetaan kuntakohtaiset Vuoden yritys -palkinnot sekä maakunnan Vuoden yritys -palkinto 
klo 19.20     Tauko
klo 19.50     Illallisgaala. Kolmen ruokalajin gaalaillallisen meille loihtii Sunborn Catering
klo 22.00     Illan artistit: Diandra ja Ressu Redford
klo 23.30     Karaoke Move-salissa avataan
klo 23.30     Logomo-salin puolella bilebändi Popkorn jatkaa viihdyttämistä
klo 01.30     Valomerkki Logomo-salissa
klo 01.30 -> Jatkot Logomon Teatrossa

Tutustu tarkemmin gaalan menuun ja esiintyjiin TÄÄLLÄ.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala

Varsinais-Suomen Yrittäjägaala täyttää Logomo-salin iloisilla yrittäjillä ja yrittäjien ystävillä marraskuussa. Illan aikana palkitaan maakuntamme menestyneitä yrityksiä, nautitaan kolmen ruokalajin gaalaillallinen ja juhlitaan myöhään yöhön loistavien artistien viihdyttämänä.

Ilmoittaudu mukaan yksin, avecin kanssa tai ryhmänä ja tule viettämään juhlavaa ja rentoa iltaa samanhenkisessä seurassa.

Illalliskortin jäsenhinta on 95 € (+ alv 24 %) ja hinta ei-jäsenille on 125 € (+ alv 24 %). Jäsenhinnalla gaalaan ovat tervetulleita yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjät ja avecit.

Illalliskortti sisältää kolmen ruokalajin gaalaillallisen ruokajuomineen, tervetulomaljan, ohjelman sekä vaatesäilytyksen.

Mikä on gaalan pukukoodi?

Pukukoodi on tumma puku miehillä ja naisilla pitkä tai lyhyt iltapuku. Gaalassa pidetään Yrittäjäjärjestön ansiomerkkejä ja yrittäjäristejä.

YHTEISTYÖSSÄ

 

 

 

Tervetuloa mukaan!
Pysy mukana juhlahumussa klikkaamalla itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan >>