Etsi

Emergency banner

Yrittäjien futiskoulu

Yrittäjien futiskoulu

Aika

6.8.2019 | 7:00

Paikka

Kupittaan viheriö

Hinta

150€/hlö Yrittäjät-jäsenille (muille 200 €/hlö)
Hyvinvointi

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa sekä verkostoitua muiden yrittäjien kanssa?

Ensimmäinen Yrittäjien jalkapallokoulu alkaa tiistaina 6.8.2019 klo 7.00 Kupittaalla

Yrittäjien jalkapallokoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille - aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita. Yrittäjien jalkapallokoulussa on myös tilaa kokeneemmille pelaajille. Mukaan ovat tervetulleet niin itse yrittäjät kuin työntekijät, joten tässä oiva mahdollisuus kohottaa koko tiimin kuntoa!

Yrittäjien jalkapallokoulu järjestetään keskeisellä paikalla, Kupittaan vehreillä viheriöillä. Jokainen tunti järjestetään aina koko kentällä ja vastuuvalmentajana toimii TPS:n ammattivalmentajat. Kentän laidalla nähdään myös vierailevia tähtiä. Jokainen Yrittäjien jalkapallokoulun aamu päättyy yhteiseen aamupalaan, jossa on hyvä tankata energiaa ja vaihtaa bisneskuulumiset. 

Yrittäjien jalkapallokoulu starttaa tiistaina 6.8. ja päättyy tiistaina 1.10. (yhteensä yhdeksän harjoitusta). Treenit alkavat aina klo 7.00. Aamupala on tarjolla 8.30 alkaen. Perjantaina 27.9. jalkapallokoululaiset kokoontuvat futisillassa Ykkösen ottelussa TPS - FF Jaro klo 17.00 (sis. ottelu ja kahvitarjoilu).

Yrittäjien jalkapallokouluun mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta (voit ilmoittaa yrityksestäsi kerralla useamman työntekijän). Hinta 150€/hlö Yrittäjät-jäsenille (muille 200 €/hlö). Hinta sisältää harjoitukset, treenipaidan, aamupalan ja futisillan. Omat nappulakengät ja säärisuojat kannattaa hankkia.

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja tutustumaan maailman suosituimpaan urheilulajiin! 

Ilmoittaudu täältä: lyyti.in/TPSYrittajienjalkapallokoulu