Etsi

DESIGN TIME. Puhetta muotoilusta.

DESIGN TIME. Puhetta muotoilusta.

Aika

30.8.2019 | 8:30 - 12:00

Paikka

Turun Taidehalli (os. Vanha Suurtori 5), 3. krs

Hinta

45 € + alv, Turun Yrittäjien jäsenille alennus -25 %
Muiden tapahtumat

Muotoilun mahdollisuudet kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Turun Taidehalli (os. Vanha Suurtori 5), 3. krs
Perjantaina 30.8.2019 klo 9-12
Tilaisuus alkaa aamupalalla klo 8.30.

 

Tapahtuman pääosassa ovat muotoilu ja sen luomat mahdollisuudet kasvuhakuisten yritysten voimavarana. Tilaisuudessa nostetaan esille Turun seudun elinkeinoelämän ja muotoilun yhteisiä mahdollisuuksia toimia kaupunkimme kilpailukyvyn parantamiseksi. Rohkeat, muotoiluorientoituneet yritykset vahvistavat Turun asemaa maailman älykkäimpien ja innovatiivisimpien kulttuuri- ja muotoilukaupunkien kärjessä.

Varaa paikkasi loppukesän kiinnostavimpaan puhetapahtumaan edullisesti 45 €/lippu. Hintoihin lisätään alv 24%. Turun Yrittäjien jäsenille liput 25 % alennuksella. Alennus ei koske lippupaketteja.

Lippukaupasta saat hankittua myös useamman lipun vaikka koko tiimille tai kenties voisit ilahduttaa vapaalipuilla asiakkaitasi!

Liput: tdf-design-time.saavu.io

Tilaisuudessa puhuu 12-vuotta The CoolHunter.net -blogin päätoimittajana ja yli 30 vuotta kansainvälisenä puhujana ja konsulttina meritoitunut, Turusta kotoisin oleva ja jo 39-vuotta Kanadassa asunut Tuija Seipell aiheesta ”Muotoilun globaali hyöty" sekä turkulainen perheyrittäjä ja uransa monikansallisissa yrityksissä luonut, liikkeenjohdon strategiakonsultti Anna Lundén aiheesta ”Muotoilu on ylimmän johdon asia”. Tilaisuuden avaa Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola. Kuulemme lisäksi kiinnostavan yrityscasen turkulaisesta SAAVU.io startupista.

 

www.tuijaseipell.com

www.thecoolhunter.net

www.annalunden.fi

www.saavu.io