Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turun Yrittäjien elokuvailta

Turun Yrittäjien elokuvailta

Aika

17.10.2019 | 18:00 - 20:30

Paikka

Kino Diana, Humalistonkatu 3 B
Vapaa-aika

Tervetuloa yrittäjäporukalla elokuviin!

Mitä?
Täydellinen joulu

Milloin?
Torstaina 17.10. klo 18

Missä?
Kino Dianassa, Humalistonkatu 3b

 

Meistä riippumattomista syistä johtuen alun perin ilmoitettua Fingerpori-elokuvaa ei voidakaan esittää elokuvaillassa. Sen sijaan näemme ennakkoensi-iltana (ensi-ilta 25.10.) elokuvan Täydellinen joulu.  Elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Elena Leeve, Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Saara Kotkaniemi, Pirkko Mannola, Lotta Lindroos, Iikka Forss, Kari Ketonen, Maria Ylipää ja Pihla Maalismaa.

Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.

Elokuvan trailerin voit katsoa tästä >>

Näytöksen lisäksi osallistujat saavat maksutta popparit ja juoman.

Mukaan mahtuu 68 osallistujaa, joten varaa paikkasi pian.

Ilta järjestetään yhteistyössä Turku Energian kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan >>