Etsi

Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot

Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot

Aika

7.12.2019 | 18:00

Paikka

Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Hinta

Turun Yrittäjien jäsenille 39 €/kpl
Vapaa-aika

Tulisten tenorien ja suloisten sopraanojen VALKEAA JOULUA - joulukiertue 2019 saapuu Turkuun lauantaina 7.12.2019 klo 18

Turun Yrittäjät on varannut konserttiin 50 lippua (paikkoja on riveillä 10-17).

Liput Turun Yrittäjien jäsenille 39 €/kpl (norm. hinta 49 €)

 

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot, Jyrki Anttila, Johanna Försti, Pentti Hietanen, Maria Lund, ovat vakuuttaneet kuulijansa ja suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Monipuolinen ohjelmisto ja suvereeni osaaminen yhdistyy taitavaksi kokonaisuudeksi, joka hurmaa kuulijansa joka joulu.

Ohjelmistossa tutut perinteiset joululaulut ja uudemmat suosikit vaihtelevat muodostaen täydellisen ja harmonisen elämyksen. Toivomme ja uskomme, että jokainen löytää siitä oman lempilaulunsa ja uusiakin ihastuksia!

Esiintymislava huokuu joulun tunnelmaa, kun kapellimestari Jukka Nykäsen johtama orkesteri astelee lavalle. Tenoreiden oma 10-henkinen maamme parhaista muusikoista koostuva orkesteri sekä kiinnostavat ja upeat sovitukset muodostavat konsertin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kaikki esiintyjät niin solistit kuin muusikotkin pulppuavat iloa ja energiaa, valoa ja huippuosaamista. Konserttikokonaisuuden täydentää Jukka Rintalan uniikit iltapuvut.

Tule nauttimaan maamme valovoimaisimpien tähtisolistien joulukonsertista.

 

Palautetta viime joululta: "Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin."

"Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer - tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla."

 

Varaa lippusi tästä linkistä viimeistään 13.11. >>

Liput tulee maksaa Turun Yrittäjien tilille viimeistään 13.11.2019. Emme lähetä erillistä laskua.
Turun Yrittäjät ry
FI45 5710 0420 0866 62
Viestiksi yrityksen nimi ja osallistuja(t)

Jos et pääsekään osallistumaan, niin peruuta liput ilmoittamalla siitä sähköpostilla anne.aholainen@turunyrittajat.fi
Lippujen maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Maksetut liput voi noutaa Turun Yrittäjien toimistolta (Brahenkatu 20, 2. krs) 19.11. alkaen. Toimistomme on auki arkisin klo 9-16.