Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kesäduunaa-kampanjan työpaja

Kesäduunaa-kampanjan työpaja

Aika

20.11.2019 | 9:00 - 11:00

Paikka

Turun Messukeskus
Muiden tapahtumat

Tekemättömille töille tekijöitä? Tervetuloa saamaan vinkkejä siihen, kuinka se onnistuu! Kesäduunaa-kampanja kutsuu sinut aamupalatyöpajaan, jonka tarkoituksena on madaltaa kynnystä palkata nuoria työntekijöitä ja kerätä tietoa siitä, minkälaista tukea työnantajat nuorten palkkaamisessa kaipaavat. Työpajalla voit sopivasti myös aloittaa RekryExpo-päivän virittäytymällä oikeanlaiseen tunnelmaan.

Työpaja alkaa aamupalalla, jonka ohessa kuullaan lyhyitä puheenvuoroja nuorten kesätyöntekijöiden palkkaamisesta yrittäjiltä ja kesätyöntekijöiltä itseltään. Lisäksi saat tietoa alaikäisten nuorten palkkaamiseen liittyvistä asioista. Mikäli siis tärkeän työkokemuksen antaminen kiinnostaa ja sinulla on töitä, joita et itse ehdi tehdä, tervetuloa työpajailemaan!

Ohjelma

9.00 Aamupala
9.40 Työpaja
10.45 Työpajan koonti

Matchmaking

Osallistu myös työpajan jälkeen alkavaan Kesäduunaa-matchmakingiin, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat neljän minuutin pikatreffeillä RekryExpon yhteydessä järjestettävässä Speed dating -tapahtumassa.

Työnhakijat ovat 18-29 vuotiaita. Työnantajat pysyvät pöydissä, ja työnhakijat kiertävät pöydästä toiseen. Speed dating -kierroksia järjestetään kaksi kappaletta, joista toinen alkaa klo 12.00 ja toinen klo 14.00. Yhden kierroksen kesto on n. 1 tunti. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman hyviä ”matcheja”.