Etsi

Naskaleiden joulukonsertti: Tuli kirkkoon miehet ja joulu

Naskaleiden joulukonsertti: Tuli kirkkoon miehet ja joulu

Aika

19.12.2019 | 18:00

Paikka

Martin kirkko

Hinta

Liput 15 €/kpl Turun Yrittäjien jäsenille (norm. hinta 20 €)
Vapaa-aika

Tuli kirkkoon miehet ja juhlajoulu! 

Satavuotisjuhliaan tänä vuonna viettävän Mieskuoro Naskaleiden juhlavuodessa joululla on merkittävä sija. Kuoro on monen vuoden aikana tilannut nimenomaan Naskaleille kirjoitettua joulumusiikkia, jota on nyt myös taltioitu. Naskaleiden uusi joululevy "Tuli kirkkoon miehet ja joulu" julkaistaan marraskuussa!

Tämän vuoden Tuli kirkkoon miehet ja joulu -konserttien ohjelmisto seurailee pitkälti julkaistavan levyn ohjelmaa. Mukana on koskettavimpia perinteisiä joululauluja, kuten "Tuo armon valkokyyhky" ja "Heinillä härkien kaukalon" sekä iloisia, suorastaan humoristisia sovituksia "Poron" ja "Nisse-polkan" malliin. Koska laakereilleen ei pidä jäädä makaamaan, on uuttakin luvassa. Erikoisen ripauksen ohjelmistoon tuo matalimpien bassojen bravuuritoive venäläisen kirkkomusiikin saralta.  Juhlavuoden kunniaksi ja joululevyn lanseeraukseen liittyen Naskalit laulaa tänä jouluna aiempaa useamman joulukonsertin.

Turun Yrittäjille tarjotaan erikoishintaisia lippuja à 15 € 
Martinkirkon konserttiin torstaina 19.12. klo 18.
 

Jouluisan kokoanaistaideteoksen kaikkiin konsertteihin viimeistelee Timo Ollila Bright Finlandin valoilla. Urkurina Naskaleita auttaa Tiina Ilonen ja Martin kirkossa solistina kuullaan sopraano Vilja Riutamaata. Naskaleita johtaa Tommi Saalas.

 

Joulukonserttiliput ovat myynnissä ennakolta osoitteessa naskalit.fi. Turun Yrittäjien koodi ennakkomyynnissä on TY2019 ja sillä saa aikuisten lipun hintaan 15€/kpl. Samassa yhteydessä voit ennakkotilata joululevyjä ja satavuotisjuhlien kunniaksi julkaistua historiateosta “Laulu kantaa aikain taa”. Nämä oheistuotteet voi lunastaa joulukonserttien yhteydessä.