Etsi

Musikaali Amèlie

Musikaali Amèlie

Aika

31.1.2020 | 19:00

Paikka

Turun kaupunginteatterin päänäyttämö

Hinta

35 € / henkilö
Vapaa-aika

Turun Yrittäjät on varannut lippuja esitykseen, joka on perjantaina 31.1. klo 19 Turun kaupunginteatterin Päänäyttämöllä.

50 paikkaa permannolla Yrittäjille erikoishintaan á 35 € (norm.hinta 57 €)

Amélie on iloa ja onnenkipinöitä sinkoileva musikaali, joka kutsuu katsojan mukaansa maailman romanttisimpaan kaupunkiin. Pariisissa nurkan takaa löytyy aina uusi ystävä, yllätys tai värikäs polku kuljettavaksi. Vastaan voi tulla mitä vain, kun antaa mielikuvituksen viitoittaa tietä!

Tutustu tarkemmin esitykseen tästä linkistä >>

Rooleissa

Jouni Innilä, Jere Jääskeläinen, Stefan Karlsson, Riia Kivimäki, Ulla Koivuranta, Mika Kujala, Matti Leino, Lasse Lipponen, Pihla Maalismaa, Etel Röhr, Mikael Saari, Pauliina Saarinen, Kirsi Tarvainen, Marketta Tikkanen, Aaro Wichmann. Lisäksi nuorena Améliena vuorottelevat Iida Honkanen, Alisa Kujala ja Tilda Mäkimattila.

Orkesteri

Kapellimestari/piano: Markus Länne
Koskettimet: Ville Vihko
Haitari/koskettimet: Marko Valtonen
Kitarat: Juha Keskinen
Bassot: Ari Kataja
Rummut: Taneli Korpinen
Viulu: Katariina Sallinen
Sello: Matti Moilanen

 

Varaa lippusi tästä >>

Huom! Lippujen lunastus ja ostaminen: Musikaali Amèlie -esitykseen 31.1.2020 klo 19 esitykseen on varattu lippuja varaustunnuksella 743-73307386 / Turun Yrittäjät
Saat ne nyt itse lunastamalla helposti suoraan teatterista!

Toimi näin: Lunasta liput la 11.1. mennessä teatteritalon Lippis-lippumyymälästä. Mene teatteritalon omaan Lippis-lippumyymälään (Itäinen Rantakatu 14, aulassa katutasossa) Kerro varausnumero 743-73307386. Kerro myös, että varaus on Turun Yrittäjien ryhmävaraus, niin lipunmyyjä jakaa varauksesta sinulle tarvittavan määrän lippuja! Maksuvälineenä käy myös kulttuurisetelit.

Lippis palvelee Turun kaupunginteatterin katutasossa. Kassa on avoinna normaalisti ti-la klo 12.00 - 19.00. Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku, käynti teatteritalon pääovista.
Voit tarkistaa aukioloajat täältä >>