Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Cabaret Turun kaupunginteatterissa

Cabaret Turun kaupunginteatterissa

Aika

2.10.2020 | 19:00

Paikka

Turun kaupunginteatteri, päänäyttämö

Hinta

59 € / henkilö
Vapaa-aika

Perjantaina 2.10.2020 klo 19
Turun kaupunginteatterissa

Turun kaupunginteatterin päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta: Rakastettu Cabaret-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa Turun Kaupunginteatterissa! Naurusta, kyynelistä ja jäykkyyden jäsenistä irrottavasta musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

Maailma on kabaree vaan!

Yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista valtaa Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämön syksyllä 2020. Juhlatunnelmaa ja koskettavia hetkiä rakentaa omaleimaisista tulkinnoistaan tunnettu ohjaaja Jakob Höglund työryhmineen. Musikaalin näyttävää visuaalista maailmaa ovat hänen kanssaan luomassa mm. lavastaja Sven Haraldsson ja pukusuunnittelija Heidi Wikar. Tarinan pääosissa Cliffinä ja Sallyna loistavat musikaalitähdet Anna Victoria Eriksson ja Olli Rahkonen, jotka tekevät odotetun paluun Turkuun. Klubin asiakkaat lietsoo liekkeihin Miiko Toiviaisen esittämä Seremoniamestari sekä näyttämön täyttävä orkesteri.

 "Cabaret-musikaali yhdistää hyvän tarinan ja hyvän show’n. Itseäni eniten puhutteleva teema siinä on silmien ummistaminen maailman muutoksen edessä. Kuten tässäkin ajassa, me emme toimi, vaikka näemme mitä on tulossa. Toisaalta rakastan myös isoa, leikkisää, mukaansatempaavaa viihdettä – ja sitä on luvassa!"- Jakob Höglund

 

Hinta: Liput: 1 lohkosta  59 € / hlö ja eläkeläiset 55 € / hlö (sisältää Föli-lipun ja vaatesäilytyksen)

Liput saa maksaa ja noutaa Turun kaupunginteatterin Lippis-kassasta. 28.8.-12.9. Laitamme ilmoittautuneille tarkemmat tiedot elokuussa.

 

Peruutusehto ilman kuluja 7.9. asti. Muista ilmoittaa, jos peruutat lippuvarauksesi. Maksamatta/lunastamatta jättäminen ei ole peruutus.
Jos ulkoapäin tulee muutoksia, ilmoitamme siitä heti kun tiedämme.

Ilmoittautuminen 7.9. mennessä  tästä linkistä >>

Korona-ajan ohjeistus
Turun kaupunginteatteri on muuttanut käytäntöjään viranomaisten ohjeiden pohjalta, jotta teatterikäynnit olisivat turvallisia:
Ohje päivittyy koronavirustilanteen mukana. Kiitos, että tutustut ohjeisiin jo nyt. Päivittyvä yleisön ohjeistus löytyy linkistä  verkkosivuilta. Ajankohtaiset tiedot kannattaa tarkistaa aina sieltä.

Sairastuessasi voit vaihtaa liput myöhempään näytökseen tai vaihtaa lahjakorttiin.

 

Kuva Otto-Ville Väätäinen