Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elokuvapäivä yrittäjille

Elokuvapäivä yrittäjille

Aika

10.10.2020 | 19:00

Paikka

Paavo Nurmen stadion, Paavo Nurmen puistotie 9, Turku

Hinta

Maksuton
Vapaa-aika

Tuleva Elokuvapäivä lauantaina 10.10. huipentuu ainutkertaiseen ulkoilmaelokuvanäytökseen.

Paavo Nurmen stadion muuttuu Turussa kuvatun hurmaavan Onnenonkija-elokuvan näyttämöksi, kun elokuva katsotaan illan hämärtyessä suurelta valkokankaalta. Ilmaisnäytöstä avaamaan saapuu elokuvan tähti Olavi Uusivirta.

Onnenonkija on iloinen ja oivaltava tarina kahden nuoren aikuisen maailman kohtaamisesta. Elokuva kertoo lifestyle-bloggaaja Marjasta (Minka Kuustonen), joka painii kroonisen rahapulan kanssa ja vaatimattomasta perijäpoika Olavista (Olavi Uusivirta), joka haluaisi olla vain ihan tavallinen.

Onnenonkija on kuvattu Turussa vuonna 2016 ja tarinasta löytyykin monta tuttua maisemaa Aurajokivarresta aina Raisioon saakka.

”Haluamme tänäkin syksynä hemmotella kaupunkilaisia tarjoamalla ainutkertaisen ulkoilmaelokuvanäytöksen. Paavo Nurmen stadion on paitsi hieno turkulainen maamerkki, mutta sen tilava katsomo antaa myös puitteet turvallisen elokuvanäytöksen järjestämiseen. Näytöksen katsojamäärä rajataan niin, että voimme taata kaikille mukavan ja turvallisen elokuvakokemuksen”, kertoo tapahtuman tuottaja Ella Metsälä.

Ulkoilmaelokuvanäytöksen mahdollistavat Turun Yrittäjät, Pohjola Rakennus ja Liedon Säästöpankki. Katsomoon pääsee klo 18 alkaen ja itse elokuvanäytös avataan n. klo 19. Kuten kaikki Elokuvapäivän näytökset, myös Onnenonkija-näytös on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Ulkoilmanäytös järjestetään katsojien terveys ja turvallisuus edellä. Katsojamäärä on rajattu niin, että näytökseen on turvallista tulla. Katsomossa huolehditaan ja opastetaan 1-2 metrin turvaetäisyyksistä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa paikan löytämisessä. Käsidesiä on saatavilla katsomossa sekä stadionin pihalla. Käsien peseminen vedellä ja saippualla on mahdollista wc-tiloissa. 

Ennen näytöstä stadionin pihalla on saatavilla lämmintä juomaa ja leffaherkkuja! Liedon Säästöpankki tarjoaa kaikille katsojille kasvomaskit.

Turun Yrittäjien kautta on varattavissa 70 lippua.

Lippuja voi varata tästä linkistä >>

Pidä tallessa ilmoittautumisesta saamasi vahvistusviesti, sillä se toimii tilaisuuden pääsylippuna.