Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Aamukahvi Laurojen kanssa - ratkaisukeskeinen verkkovalmennus yrittäjille

Aamukahvi Laurojen kanssa - ratkaisukeskeinen verkkovalmennus yrittäjille

Aika

18.2.2021 | 9:00 - 15.4.2021 | 10:00

Paikka

Verkkovalmennus Teamsissa

Hinta

Maksuton
Tuki ja neuvonta
Kevään aikana tulossa kolme verkkovalmennusta. Kouluttajana ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja Laura Siltala ja moderaattorina Laura Kalaja.

Torstaina 18.2. klo 9-10 Työssä jaksaminen

Elämme yrittäjien kannalta hyvin uuvuttavaa aikaa. Epätoivo valtaa mieliä. Silti pitäisi jaksaa. Työuupumisen vastakohta ei ole kuitenkaan jaksaminen, vaan työnilo. Sen kokeminen edellyttää, että onnistumisiin kiinnitetään huomiota ja niistä keskustellaan työyhteisössä tavalla, joka vahvistaa motivaatiota, edistää oppimista ja parantaa yhteishenkeä. Myös esimies itse tarvitsee onnistumisen kokemuksia ja positiivista palautetta, jotta hän jaksaa!

Torstaina 18.3. klo 9-10 Motivaatio ja Coaching

Esimiehen ja tiimivetäjien työnkuvan eräs tärkeä osa on toimia työntekijöiden valmentajana eli coachina. Nykyään puhutaankin yleisesti valmentavasta johtamistyylistä. Tässä sessiossa tutustutaan ratkaisukeskeiseen motivaatiopsykologian malliin, joka selittää mistä osatekijöistä motivaatio koostuu, miten motivaation puute on selitettävissä ja miten motivaatiota voidaan parhaiten vahvistaa ja pitää yllä.

Torstaina 15.4. klo 9-10  Huomion keskipiste

Se mihin kiinnitämme huomiomme, kasvaa. Jos keskitymme puhumaan ongelmista, ne kasvavat mielessämme. Pian olemme tilanteessa, jossa näemme enää kaksi vaihtoehtoa: juokse tai kuole. Ratkaisukeskeinen ajattelumalli kääntää ongelmat tavoitteiksi, jolloin niitä ei lakaista maton alle, vaan niitä kohti lähdetään ratkaisuista ja omista vahvuuksista käsin. Tällainen ongelmanratkaisuprosessi tuo voimaa ja lisää hyvänolon tunnetta.

 

Kouluttajasta
Laura Siltala on koulutukseltaan KM sekä ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja. Hän on valmentanut, kouluttanut ja antanut työnohjausta esimiehille, tiimeille ja työyhteisöille. Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa keskitytään ongelmien sijaan mahdollisuuksiin ja tavoitteisiin ja laaditaan kehityssuunnitelmat vahvuuksista ja voimavaroista käsin. Siltala kuvailee itseään unelmasepäksi, jonka valmennusfilosofia lähtee ajatuksesta "voima syntyy rentoudesta". 

 

Ilmoittaudu verkkovalmennukseen tästä linkistä tai sähköpostilla , voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin. Verkkovalmennuksen tarjoaa Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ja Turun Yrittäjät.