Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TechTurku Week & yrityksenne esille Recruitment Roomiin?

TechTurku Week & yrityksenne esille Recruitment Roomiin?

Aika

5.3.2021 | 9:00 - 12.3.2021 | 16:00

Paikka

Osallistuminen virtuaalisesti omalta koneelta

Hinta

Maksuton
Verkostoituminen

Tänä vuonna kymmenettä juhlavuottaan viettävä TechTurku Week järjestetään täysin virtuaalisena. Tapahtumatäytteisen viikon aikana syvennytään teknologian uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Turun seudun vahvuus syntyy eri toimialojen kiinteästä yhteistyöstä. Viikon eri päivinä syvennytään aiheisiin, jotka ovat sekä seudun elinkeinoelämän kilpailuetuja että tärkeitä sen tulevaisuuden menestyksen kannalta. Viikon aiheina ovat kyberturvallisuus, valmistava teollisuus, älykäs kaupunkiympäristö sekä kestävät ympäristöteknologiat.

Viikko sisältää lisäksi odotetun opiskelijatiimien ICT Showroomin, joka on täynnä mielenkiintoisia ja tuoreita ideoita. Innostavien puheenvuorojen, uusien yrityskontaktien ja yhteistyömahdollisuuksien lisäksi TechTurku Week tarjoaa mahdollisuuden uusien osaajien löytämiselle kasvun ja kansainvälistymisen tueksi.

Haemme virtuaaliseen Recruitment Roomiin esille yrityksiä, joilla on avoimia työ- tai harjoittelupaikkoja, joissa englanti on työkielenä. Mukaan pääsette lähettämällä yrityksenne logon sekä linkin avoimiin työpaikkoihin osoitteeseen janina.nieminen@turkubusinessregion.com. Näkyvyys tapahtumassa on maksutonta.

Tutustu TechTurku Weekin ohjelmaan verkkosivuila https://techturkuweek.turkubusinessregion.com/techturku-week-ohjelma-2021