Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Dekkarikomedia Emma Teatterissa: 39 askelta

Dekkarikomedia Emma Teatterissa: 39 askelta

Aika

12.8.2021 | 19:15 - 21:45

Paikka

Emma Teatteri, Kailon saari, Naantali

Hinta

25 € / henkilö
Vapaa-aika

Tämän vuoden must see -kesäkomedia on itsensä Alfred Hitchcockin kuuluisaksi tekemä vakoojafarssi 39 askelta.

Missä? Emma Teatterissa, Kailon saarella, Naantalissa
Milloin? Torstaina 12.8. klo 19.15

Turun Yrittäjät on varannut jäsenilleen 100 lippua Emma Teatterin näytöksestä.

Lippujen jäsenhinta on 25 € / henkilö (norm. 38 €).
Ainakin alukuvaiheessa lippuja voi varata kaksi per jäsenyritys. Voit lähempänä ajankohtaa tiedustella lisälippuja Annelta, anne.aholainen@yrittajat.fi

Nostalginen dekkarikomedia sysää katsojat Englannin ylämaille keskelle hurjaa takaa-ajotarinaa, jossa mies pakenee tekaistua murhasyytöstä. Oh, dear! Pakomatkalla kierroksia lisää junassa kohdattu vaaleaverikkö. Onnistuuko päähenkilömme todistamaan syyttömyytensä, paljastamaan mitä 39 askelta tarkoittaa ja löytämään rakkauden? Huumori on luonnollisesti mustaa, niin kuin huolella haudutettu Earl Gray -tee. Keitos nautitaan katetun ulkoilmateatterin katveessa kauniilla Kailon saarella. Takuulla time well spent.

Parhaana komedianakin palkitun näytelmän ohjaa sutjakkaasti rullaavien seikkailujen mestari Mikko Kouki. Ja iloksenne voimme todeta, että yleisön rakastamat Emma-veteraanit Miska Kaukonen ja Tom Petäjä nähdään jälleen näyttämöllä. Pääroolissa huhkii Don Juanista ja Taru sormusten herrasta tuttu ja tanssimallakin koko kansan hurmannut Hannes Suominen. Yleisön yllättää komediadebyyttinsä tekevä Elviira Kujala. Kesäkomedia on tuttuun tapaan Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto.

Varaa lippusi viimeistään 1.7. tästä linkistä >>

Varaus on sitova.

Liput maksetaan Kaupunginteatterin Lippis-myyntipisteessä viimeistään 11.8.2021. Lunastaessa lippuja kerro Turun Yrittäjien varauskoodi 16624681.

Toimi näin:

  • Tule Turun Kaupunginteatterin omaan Lippis-lippumyymälään (Itäinen Rantakatu 14, aulassa katutasossa). Huom! Lippis ja myyntipalvelu ovat kiinni 21.6.-1.8. Elokuussa 2.8. alkaen Lippis on avoinna ma-pe klo 10-17.
  • Kerro Emma teatterin varausnumero 16624681
  • Kerro myös, että varaus on Turun Yrittäjien ryhmävaraus, niin lipunmyyjä jakaa varauksesta sinulle tarvittavan määrän lippuja.
  • Turun Yrittäjien jäsenille lipun hinta 25 € / hlö (2 lippua / jäsenyritys)
  • Ja osta liput.