Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turussa on valittu Vuoden 2015 Yrittäjänaiseksi Eija Tapio

Eijan ja hänen puolisonsa Timon omistama yritys Turun Pikapolttoöljy Oy hoitaa Turun seudulla lämmitysöljyn pika- ja pientoimituksia kiinteistöille, työkoneisiin ja dieseliä veneisiin 24 h viikon jokaisena päivänä. Pikapolttoöljyn meriasemien automaatit Hirvensalossa, Merimaskussa ja Röölässä palvelevat asiakkaita veneilykauden aikana.

Eija siirtyi polttoaineiden myyntihommiin Turun kaupungin kirjanpitotyöstä vuonna 1990.

Yhdessä Timon kanssa he luotsasivat kommandiittiyhtiönä Satakunnantien Teboilia 16 vuotta. Aikaisempaa työkokemusta Eijalle oli kertynyt Valmetin laivateollisuuden toimistotöistä.

Ulkomainen lainaotto oli kuitenkin koitua devalvaation myötä kohtalokkaaksi - aikanaan yritystoimintaa varten otettu laina yli kaksinkertaistui muutamassa päivässä. Tilanne tuntui ylitsepääsemättömältä, mutta vankka päätös tehdä työtä entistä lujemmin ja halu selviytyä veloista veivät eteenpäin. Elämässä oli rankka vaihe, koska myös lapset, kaksi pientä tyttöä tarvitsivat oman aikansa. Tästä kuitenkin selvittiin yhteisvoimin. Vuonna 2006 tuli aika perustaa oma yritys osakeyhtiöpohjalta ja lähteä tekemään polttoainekauppaa täysin omatoimisesti.

 

VUODEN 2015 TURUN YRITTÄJÄNAISEN VALINTA

Turun Yrittäjänaiset ry valitsee vuosittain ansioituneen Turun Yrittäjänaisen (ensimmäinen valinta tehtiin vuonna 1982).

Valintakriteerit ovat seuraavat:
- on toiminut vähintään 5 vuotta yrittäjänä
- yritys on taloudellisesti menestyvä
- henkilö on esimerkillinen yrittäjänä ja muiden kanssa hyvin toimeentuleva

Yrityksen koolla tai toimialalla ei ole väliä.