Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turkulaisia yrittäjiä palkittiin Yrittäjägaalassa

Lauantaina 29.10.2016 vietettiin Logomossa Varsinais-Suomen Yrittäjägaalaa. Illan aikana palkittin ansioituneita yrittäjiä. Turkuun jaettiin kolme kuntakohtaista yrittäjäpalkintoa.

Turun kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon saivat Net-Foodlab Oy, Matkatoimisto Heta Oy ja Eläinlääkäriasema Pet-Vet Oy. Yrittäjäristin timanttiristin 40 vuoden yrittäjyydestä saivat kauppias Sirkku Asumaa, Sirinca Oy-Isosiskosta sekä toimitusjohtaja Marja-Liisa Valtonen, Kampaamo Lady Oy:stä.

Net-Foodlab Oy on vuonna 1997 perustettu elintarvikealan laadunhallintaan erikoistunut palveluyritys. Heidän palvelu- ja tuotevalikoimassa yhdistyvät laboratoriotutkimukset, laadunhallintaan liittyvä koulutus- ja kehittämispalvelut sekä hygieniapikatestit ja mikrobiologiset diagnostiikkajärjestelmät.

Net-Foodlabin  liikevaihto vuonna 2016 on noin 2,3 milj. € ja sillä on (tytäryhtiöt mukaan lukien) 23 työntekijää. Palkintoa olivat vastaanottamassa yrityksen perustajat ja pääomistajat Tuomas Virtalaine, Anu Johansson ja Tomi Mattila.

 

Eläinlääkäriasema Pet-Vet Oy vuonna 1981 perustettu yritys, joka tarjoaa eläinlääkäripalveluita ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon. Pet-Vetin erikoislääkäripalveluihin kuuluvat ortopedia, tähystyskirurgia, cardiologia, silmäsairaudet, ihotaudit, lisääntymistiede ja spermapankki.

Eläinlääkäriasema Pet-Vetin liikevaihto vuonna 2016 on noin 2,2 milj. € ja sillä on 17 työntekijää. Palkintoa oli vastaanottamassa omistaja-yrittäjä Elina Illukka. Juhlassa olivat mukana myös yrityksen perusajat Tiina ja Tuomas Illukka.

 

Matkatoimisto Heta Oy on vuonna 1997 perustettu yksityinen matkatoimisto. Sen asiakkaina on niin vapaa-ajan matkustajia kuin liikematkustajia. Lentolippujen myynti muodostaa noin puolet liikevaihdosta.

Matkatoimisto Hetan liikevaihto vuonna 2016 on noin 2 milj. €. Yrityksessä työskentelevät sen omistajat Kirsi-Marja Salonen ja Anu Halonen, jotka olivat vastaanottamassa palkintoa gaalassa.