23.3.2017 klo 15:36
Uutinen

Yrittäjäjärjestö kysyy yrittäjien tuoreet kuulumiset

Ensi viikolla (27.-31.3.) 10 000 yrittäjää saa puhelun, jossa kysytään yksinkertaisesti mitä kuuluu. Kyseessä on Suomen Yrittäjien, sen aluejärjestöjen ja paikallisyhdistysten soittokampanja, jolla kerätään yrittäjien tuoreimmat tunnelmat.

– Tavoitteena on hakea tietoa ja oppia yrittäjiltä sekä välittää tietoa yrittäjäjärjestöstä, kenttäjohtaja Mari Kokko Suomen Yrittäjistä kertoo.

– Yritämme tavoittaa kampanjalla peräti 10 000 yrittäjää eri puolilta Suomea. Puheluita soittavat paikallisyhdistystemme, aluejärjestöjemme ja keskusjärjestön väki.

Yrittäjäjärjestöllä on hyvä tuntuma yritysten ja yrittäjien tilanteesta, mutta aivan päiväkohtaisen tiedon kerääminen isolla soittokampanjalla on uutta.

– Samalla voimme vastata yrittäjien kysymyksiin ja kertoa, miten järjestö voi heitä auttaa. Saamme varmasti myös paljon vinkkejä siitä, mitä yrittäjät järjestöltään toivovat, Kokko sanoo.

Jäseniä yrittäjäjärjestössä on yli 100 000, eikä kaikille ehditä tällä kertaa soittaa.

– Jos käy niin, että puhelua ei kuulu, mutta asiaa meille olisi, kannattaa ilman muuta ottaa yhteyttä joko omaan paikallisyhdistykseen, aluejärjestöön tai tänne Helsingin toimistolle, Kokko vinkkaa.

Lisätietoja:

kenttäjohtaja Mari Kokko, Suomen Yrittäjät, p. 040 521 2124, mari.kokko@yrittajat.fi