Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän päivänä 5.9. Turun Yrittäjät jalkautui Hansatorille

Yrittäjän päivänä 5.9.2017 Hansatorilla kuultiin yrittäjätarinoita: mitä yrittäjyys on ammattina, mitä se vaatii, ottaa ja antaa. Iltapäivällä seurattiin paneelikeskustelua kaupunkikehityksestä. Tapahtumassa olivat paikalla myös Yrityskummit.

Mikko Äikäs ja Roosa Hannula Hyvinvointivalmennus Studio One Oy:stä Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastaan haastateltavana.

 

Mikaéla Meriholvi-Rantanen Parta ja Palmikko -parturiliikkeestä kertoi miten hänestä tuli yrittäjä.

 

Jump Fit -toiminimellä työskentelevä Veronica Deac kertoi Kangoo Jumpin tärkeimmistä hyödyistä ja näytti yleisölle miten Kangoo Bootseilla jumpataan. Yleisö sai myös testata Kangoo-kenkiä.

 

Mari Tauler kertoi perustamastaan 20 yrityksen luovasta keskuksesta, Grundlagesta.

 

Heidi Parkkinen Ompelimo Pinkkiheidistä kertoi miten hänestä tuli yrittäjä. Urheiluvaatteita valmistava ompelimo on lyhyessä ajassa kasvanut seitsemän henkeä työllistäväksi yritykseksi.

 

Terhi Leppänen Kauneushoitola Mandarine Oy:stä kertoi miten hän on laajentanut yritystoimintaansa siivousalalta kauneudenhoitoalalle.

 

Kisu Korsi kertoi oman yrittäjätarinan lisäksi kokemuksistaan Yrityskummeista. Kuvassa vasemmalla Tarja Oikarinen, joka on toiminut Kisun kummina. Hän on myös Turun Yrittäjien varapuheenjohtaja. Kuvassa oikealla on Varsinais-Suomen Yrityskummit ry:n puheenjohtaja Tapani Kaarlas.

 

Turku Science Park Oy:n toimitusjohtaja Niko Kyynäräinen, kaupunkikehitysjohtaja Timo Hintsanen, apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja  kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Elina Rantanen keskustelivat Turun kaupunkikehityksestä Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastaan (kuvassa keskellä) johdolla.