Etsi

Business Race yhdistää tulevaisuuden toivot ja menestystekijät

Turun ensimmäinen Business Race -kilpailu järjestetään Vasaramäen koulun ympäristössä. Kilpailuun osallistuu 120 Vasaramäen koulun 9-luokkalaista. Kilpailuun mukaan haluavien yritysten, yhdistysten ja julkishallinnon toimijoiden haku on parhaillaan käynnissä.

Tapahtumapäivän aikana paikalliset yritykset ja yhteisöt järjestävät oppilaille tehtäviä, jotka liittyvät yrittäjyyteen, työelämään, yritysten asiakkaisiin ja tuotteisiin sekä tärkeisiin kansalaistaitoihin ja -velvollisuuksiin.

Nuoret kiertävät 3-4 hengen ryhmissä suorittamassa yritysten järjestämiä tehtävärasteja ja kilpaillen Turku Business Race -voittajaryhmän tittelistä. Jokainen ryhmä käy neljässä eri yrityksessä Itäharjun, Kupittaan, Vasaramäen tai Skanssin alueella.

Tehtäväpistettä isännöivä yritys arvioi ja pisteyttää ryhmät. Suorituksen lisäksi jaossa on käytös- ja tsemppipisteitä.

Turku Business Race on mitä parhain mahdollisuus kohdata turkulaisia 15-vuotiaita nuoria: tulevaisuuden toivot ja menestystekijät. Voit olla mukana monella tavalla!

Järjestä tehtäväpiste

Paras tapa osallistua Turku Business Race -päivään on järjestää nuorille päivän aikana tehtävärasti. Tehtävä voi liittyä esimerkiksi yrityksesi tuotteisiin, asiakkaisiin tai palveluihin, tai yleisesti työelämään, yrittäjyyteen, kansalaistaitoihin ja -velvollisuuksiin. Vain mielikuvitus on rajana!

Ilmoittaudu tehtävärastin järjestäjäksi tällä lomakkeella.

Jos yrityksesi haluaa olla mukana, ota yhteyttä niin kerromme lisää: Anne Aholainen 040 517 8999

 

Järjestäjät: Vasaramäen koulu, YES Varsinais-Suomi ja Turun Yrittäjät ry