Etsi

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotemyynti siirtyy turkulaiselle Ocean Spiritille

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteiden suunnittelu ja jälleenmyynti siirtyy salolaiselta Design Hill Oy:ltä Ocean Spirit Oy Ab:lle.

Roope-tuotteet ovat PSS ry:n kannatustuotteita, joiden myyntituotoista merkittävä osa ohjautuu yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Tuotemyynti on ollut viimeiset seitsemän vuotta ulkoistettuna salolaiselle Design Hill Oy:lle. Nyt vetovastuun ottaa turkulainen Ocean Spirit, joka on erikoistunut merihenkisiin vaatteisiin sekä sisustus- ja lahjatuotteisiin.

- Kiitämme Design Hill Oy:tä erinomaisesta ja arvokkaasta yhteistyöstä. Samalla toivotamme tervetulleeksi uuden yhteistyökumppanimme, Ocean Spiritin. Tuotemyynti on yksi toimintamme rahoitusmuodoista. Pyrimme pitämään tuotevalikoimamme vesilläliikkujalle hyödyllisenä sekä ekologisesti kestävänä, PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski sanoo.

10 vuoden kokemus veneilijöiden tarpeista

Ocean Spiritin kivijalkaliike sijaitsee Turussa Aurajoen rannassa. Yrityksellä on myös verkkokauppa, josta tuotteita voi tuttuun tapaan ostaa jatkossakin. Lisäksi Roope-tuotteita löytyy eri jälleenmyyjältä saaristosta ja Järvi-Suomesta.

- Tavoitteenani on rakentaa aktiivisesti laajempaa jälleenmyyntiverkostoa Roope-tuotteille, jotta niitä olisi jatkossa helpommin saatavissa. Pyydänkin kaikkia kauppiaita ja muita tahoja, jotka haluavat omalta osaltaan auttaa PSS ry:tä tekemään heidän arvokasta suojelutyötään, ottamaan meihin yhteyttä, sanoo Ocean Spirit Oy Ab:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Arja Kunnasluoto-Gustafsson.

Roope-tuotteiden valikoimaan kuuluvat edelleen muun muassa suositut Roope-pipot, -pyyheliinat ja venematot, mutta uutuuksia on tulossa.

- Meillä on kymmenen vuoden kokemus veneilijöiden tarpeista, ja olenkin iloinen voidessani käyttää kokemustamme Roope-tuotteiden hyväksi. Viimeistään helmikuisille Helsingin venemessuille on tulossa uusia, kiinnostavia Roope-tuotteita, Kunnasluoto-Gustafsson kertoo.