Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turun Yrittäjät valitsi vuosikokouksessa hallituksen vuodelle 2020

Turun Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi valittiin VTM Arto Kallio, joka on BRANG Oy:n yrittäjä ja liiketoimintajohtaja. Jatkokaudelle hallitukseen valittiin IT-konsultti Henri Rantanen, DiGiTUKiOPET ja toimitusjohtaja Janne Puurunen, Mainostoimisto KNOK Oy.

Turun Yrittäjien hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Tarja Oikarinen, Disne Oy, toimitusjohtaja Mikko Rantanen, Kaupallistajat, hankinta-asiamies Jorma Saariketo Konsultointi Vistaco Oy, toimitusjohtaja Jukka Sorri, Teollisuuseristys Sorri Oy, yrittäjä, floristi Tia Wahlroos, Kukkahuone Hortensia ja toimitusjohtaja Wiki Wikström, LeapMoon Oy. Hallituksen sihteerinä toimii Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

Turun Yrittäjien sääntömuutoksen myötä hallituksen koko pieneni. Nyt hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä aiemman kahdentoista sijaan. Hallituksen jäsenet ovat iältään 28-65 vuotiaita, keski-iän ollessa 44 vuotta. Ammattitaitoa ja osaamista on monelta alalta.

– Olen todella otettu tästä kunniasta ja luottamuksesta. On huikeata ottaa vastaan Suomen suurimman yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajuus ja yrittää hypätä Jari Rastaan jättämiin suuriin saappaisiin. Jari on omalla työllään näyttänyt mahtavaa esimerkkiä ja vienyt Turun Yrittäjiä vahvasti eteenpäin. Turun Yrittäjät on upea, elinvoimainen ja kasvava yhdistys, kommentoi Turun Yrittäjien tuore puheenjohtaja Arto Kallio.

 

Kuvassa: Wiki Wikström, Jorma Saariketo, Mikko Rantanen, Jukka Sorri, Arto Kallio, Henri Rantanen, Tia Wahlroos, Anne Aholainen ja Janne Puurunen.