Etsi

Emergency banner

Nuoret yrittäjät, se rennompi tapa lähteä toimintaan mukaan

Vertaistuki, kollega, mentori, ystävä, kriitikko, tsemppari, hyvä tyyppi, asiakas, toimittaja, yhteistyökumppani.

Kaikkea tätä nuorten toiminta on. Kun ensimmäisen kerran astut mukaannuorten tapahtumaan, saatat miettiä, saanko uusia tuttavuuksia? Onko tapahtumat tarkoitettumulle? Kyllä on! Meidän tapahtumat on tarkoitettu just sulle. Just sellaisena kuin sä olet. Meistä jokainen on miettinyt näitä samoja asioita. Ja jokainen, joka on uskaltautunut mukaan, on löytänyt itselleen vähintään yhden tai useamman ensin mainituista.

Toiminta on rentoa ja vapaamuotoista afterwork tyyppistä, yleensä sisältäen yhteistyökumppanintai yrittäjäkollegan alustuksen, joka herättelee keskustelua. Kaupankäynti on vapaasti sallittua, ja vertaistukea saat aivan varmasti. Tapahtumat järjestetään siellä missä on Varsinais-Suomen Yrittäjien toimintaa. Olemme tänä vuonna järjestäneet mm. Afterworkkeja, Vaalipaneelin, OpenMic Lavan ja nuorten yrittäjien risteilyn.

Missä olisikaan parempi paikka miettiä yrittäjän arjen haasteita, tai fiilistellä niitä parhaimpia diilejä kuin muiden ikäistensä yrittäjien seurassa? Vaikka nuoren yrittäjän virallinen määritelmä on alle 35 vuotta, olet tervetullut mukaan toimintaan, kunhan koet itsesi nuoreksi ja haluat verkostoitua alle 40 vuotiaiden yrittäjien kanssa.

Lataa siis käyntikortteja taskuun, ja lähde mukaan heti seuraavaan tilaisuuteen, joka tulee vastaan. Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löydät Varsinais-Suomen Yrittäjien verkkosivuilta, Instagramista; @nuoretyrittajat_vs ja facebookista; Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät.

Kun haluat olla mukana tekemässä ja suunnittelemassa toimintaa, mukaan mahtuu aina. Toimintauudistuu ensi vuonna. Tuomme uusia osallistumisen mahdollisuuksia monen eri aktiivisuustasonmukaan. Joten kun bisneksesi lähtee lentoon kesken vuoden, voit hyvillä mielin siinä vaiheessakeskittyä vain omaan yritykseesi.

Mikä osallistumistapa olisi sulle paras? Näetkö itsesi aktiivisena osallistujana, vai järjestäjänä? Oletko lahjakas puhuja, tai muutoin vahva esiintyjä? Haluaisitko kertoa muille ajatuksiasi? Tuu mukaan!

Tapio Haapanen
Kirjoittaja on turkulainen yrittäjä, ja nuorten toimikunnan jäsen

 

Julkaistu alun perin Turbåssa 4/2019