Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jussi Heinonen Turun yrittäjägolfin mestariksi hole in onen siivittämänä

Turun Yrittäjien golfkisa pelattiin 12.8. lämpimässä syyskesän säässä Harjattulan Golf & Country clubilla.

Vuoden 2020 Turun Yrittäjägolf jouduttiin koronan vuoksi siirtämään kesäkuulta elokuulle. Yhteistyökumppanina kisaa oli järjestämässä Turku Energia. Koronan vuoksi kisa pelattiin peräkkäisinä lähtöinä.

16. kerran pelatussa mestaruuskisassa tehtiin myös historiaa, sillä ensimmäistä kertaa Turun Yrittäjägolfissa nähtiin hole in one. Sen teki Jussi Heinonen (Master Chemicals Oy) väylällä 11. Jussi pokkasi myös parhaan pistebogey-tuloksen ja sai näin suojiinsa yrittäjämestaruuskiertopalkinnon vuodeksi.

Parhaan naisten pistebogey-tuloksen teki Tarja Ruohonen ja parhaat scratch tulokset tekivät Sauli Gustaffson ja Tiina Salama.  Pisimmän draivin väylällä 16 löi naisista Tiina Salama ja miehistä Jere Virtanen ja lähimmäksi lippua väylällä 17 osui Harri Knaapi.

- Tämä oli yksi hienoimpia Turun Yrittäjien golfmestaruuskisoja 16 vuoden aikana. Hurjasti onnitteluja kaikille ja kiitos ihan koko upealle pelijoukolle mukana olosta palkintojen jakoon asti. Superkiitos Turku Energialle yhteistyöstä ja Harjattula Gcc:lle loistavista puitteista ja hyvästä  palvelusta, kiitteli Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

 

Palkintoja kisaan lahjoittivat Sähkö Oy Turku, Brang, Golf-puoti, Telia, Lähi-Tapiola, Säästöpankki, Idixa, Fennia, Teollisuuseristys Sorri, Riitta Lehtonen, Kukkakauppa Hortensia ja Turku Energia. Turun Yrittäjät kiittää heitä lämpimästi.