Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hallitusjäsenen terveiset: Miten sinä ja yrityksesi oikeasti voitte?

Sinnikkyyttä tarvitaan, kun vanhat, tutut tavat eivät enää ole olleet riittäviä.

Nyt jos koskaan on aika miettiä omaa liiketoimintaa. Mitä voisit tehdä toisin? Mistä löydät osaamista ja tukea? Mihin haluat yrityksesi viedä 2021? Miten varmistat oman jaksamisesi?

Yritykset ovat olleet muutoksen edessä toiminnan rajoitusten tullessa voimaan.
Toisiin ne ovat iskeneet kovasti liiketoiminnan pysähtyessä, toisille ne ovat tuoneet lisää tulosta.
Kaikille tämä on myös mahdollisuus kehittää omaa toimintaansa, tuotteita ja palveluita sekä synnyttää uusia innovaatioita.

Sinulla on monta mahdollisuutta kehittää omaa ja yrityksesi osaamista!
Tutki kaikki mahdolliset tuet, joita on saatavilla ja hyödynnä ne yrityksesi toiminnan kehittämiseen. Katso yrittäjien oppisopimuskoulutukset: mitä osaamista tarvitset kehittääksesi yrityksesi toimintaa? Esim. Verkkokaupan perustaminen, markkinoinnin osaaminen, kannattavuuden ja kestävän kehityksen mallintaminen, tuotteistaminen, asiakashankinta ja – myyntiosaaminen on opiskeltavissa etänä yrittäjien oppisopimuskoulutuksella.  Hyvä tapa hankkia osaamista itselle – ilmaiseksi!

Pyydä apua!

Mieti, kenen kanssa voit jutella luottamuksellisesti ja ota yhteyttä Turun Yrittäjiin. Hyödynnä myös tilitoimistosi osaamista. Yrittäjillä on hyvät neuvontapalvelut, koulutukset ja tietopankit käytettävissäsi – hyödynnä niitä rohkeasti! Me olemme jäseniemme tukena! Nettisivuillamme on paljon tietoa ja yhteystiedot ketkä voivat auttaa. Älä arastele pyytää apua itsellesi ja yrityksellesi.

Pidä huolta itsestäsi ja yrityksestäsi!

Ole armollinen itsellesi, pidä huolta omasta ja työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta.
Kannustan sinua pohtimaan yrityksesi tapoja, tuotteita ja palveluita uudesta näkökulmasta ja kokeilemaan rohkeasti mikä niistä toimii.

Osallistu webinaareihin!

Niistä saa hyviä vinkkejä esim: yrityksen kehittämiseen, kassavirran hallintaan, tuotteistuksiin, markkinointiin, myyntiin, omaan jaksamiseen jne

Lue inspiroivia kirjoja!

Oivalla toisten onnistumisten ja kokemusten kautta esim: johtamisen oppaita, onnistumisia muutoksessa, strategian kirkastamista, motivaation merkitystä työyhteisössä

Kuuntele Podcasteja!

Opi ajankohtaisten esimerkkien kautta, miten voit kehittää omaa yritystäsi, löydä ideoita ja pölli ne omaan toimintaasi.

 

Wiki Wikström
Turun Yrittäjien hallituksen jäsen