Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turkulainen Tremola Oy uudistaa Stockmannin videovalvontajärjestelmät

Turkulainen yritysturvallisuusjärjestelmiin erikoistunut Tremola Oy uudistaa Stockmann Oyj:n videovalvonnan. Yhtiön kaikissa toimipisteissä otetaan käyttöön uusi, tekoälyä hyödyntävä videovalvontajärjestelmä. Uudistus nopeuttaa ja tehostaa vartijoiden ja muun henkilöstön työtä huomattavasti ja tuo myös merkittävän päivityksen tietoturvaan.

Jo käynnistyneessä projektissa Tremola asentaa videovalvontajärjestelmän kameroineen sekä tallenninympäristön sekä integroi nämä jo käytössä oleviin järjestelmiin, kuten radioihin ja hälytyskeskuspalveluihin. Tremola Oy:n toimitusjohtaja Tapio Haapasen mukaan projektilla on iso merkitys yhtiölle.

– Tämä kauppa tuo meille luonnollisesti paljon työtä. Sen myötä pystymme myös kasvattamaan toimintaamme ja tarjoamaan asiantuntevaa palveluamme yhä useammalle asiakkaalle, Haapanen iloitsee.

Stockmannin käyttöön tuleva Avigilon-järjestelmä tarjoaa alan edistyneimmät tekoälyratkaisut, joihin kuuluvat mm. hahmontunnistus ja oppiva videoanalytiikka. Stockmann Security Services Oy Ab:n toimitusjohtaja ja Stockmann Oyj:n turvallisuuspäällikkö Jari Kuisma näkee päivityksessä paljon hyötyjä.

– Uusi järjestelmä esimerkiksi nopeuttaa huomattavasti tallenteiden ja tapahtumien hakua, eli pääsemme nopeammin oikeaan tietoon käsiksi. Integraatioilla muihin järjestelmiin helpotetaan töitä muutenkin. Ja tietenkin tämän myötä varaudumme myös tuleviin tietoturva- ja tietosuojavaatimusten tiukennuksiin, Kuisma sanoo.

Tapio Haapanen pitää Stockmann Oyj:n päätöstä investoida Avigiloniin erinomaisena.

– Nykyaikasen järjestelmän ominaisuudet tarjoavat merkittäviä parannuksia niin valvottavan ympäristön, henkilökunnan kuin valvontajärjestelmän turvallisuuteen. Tämä projekti on luonteva jatko lähes kymmenen vuoden yhteistyöllemme ja nyt viemme sen uudelle tasolle, Haapanen toteaa.