20.11.2019 klo 11:08
Uutinen

V-S Automatio Oy on Uudenkaupungin vuoden yritys 2019

Kuntakohtaiset Yrittäjäpalkinnot jaettiin V-S Yrittäjien Yrittäjägaalassa 16.11.2019 Turussa.

V-S Automatio Oy on Uudenkaupungin vuoden yritys 2019

Kuntakohtaiset Yrittäjäpalkinnot jaettiin V-S Yrittäjien Yrittäjägaalassa 16.11.2019 Turussa.

VS-Automaatio Oy on Uudessakaupungissa toimiva 2007 perustettu muovituotteita ja automaatiolaitteita valmistava yritys. Yhtiö nimi tulee omistajista, Eerik Viinikkalasta ja Petri Siiristä . Viinikkala on tehtaanjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja ja Siiri on yhtiön toimitusjohtaja. Työntekijöitä yrityksellä on 25 henkilöä.

Yritys tuottaa laajan valikoiman muovialan ratkaisuja suunnittelusta jälkikäsittelyyn, erilaisia automatisointiprojekteja teollisuuden tarpeisiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Ruiskuvalutuotteita tehdään monen kokoisia sekä sopimusvalmistajana että alihankintana. Asiakkaat ovat usealta eri toimialalta ja lähes kaikista Euroopan maista. Muutaman viime vuoden aikana toiminta ruiskupuristustuotteiden valmistajana on laajentunut merkittävästi.

Automaatiopalveluihin kuuluvat pääasiassa muoviteollisuuden laitteiden kunnossapitotyöt, automaatiolaitteiden valmistus ja ohjelmoinnit sekä käyttöönotot asiakkaan tarpeisiin.

Nopea päätöksenteko, rohkeus tarttua tilaisuuteen ja siirtyä kokonaan uudelle toimialalle sopivan tilaisuuden osuessa kohdalle on ollut yrityksen tärkein menestyksen avain.

Liitteenä Uudenkaupungin Sanomien uutinen aiheesta 19.11.2019 PDF icon2019_vs_automation.pdf