Lakineuvoja

Suomen Yrittäjät hakee lakineuvontatiimiinsä uusia – erityisesti vero- tai työoikeudesta kiinnostuneita – oikeustieteen opiskelijoita toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä mm. kaupan, liikenteen, palvelujen ja teollisuuden toimialoilta. Työpaikka sijaitsee Pasilassa ja työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös etätyönä.

Tarjoamme näköalapaikan pk-yritysten juridisiin ongelmiin rennossa ja kokeneessa lakineuvontatiimissä. Lakineuvojan tehtäviin kuuluu jäsenyritysten oikeudellinen puhelinneuvonta. Pääasiallisen neuvontatyön lisäksi työtehtäviin voi kuulua avustaminen edunvalvontatyössä sekä erilaisten selvitysten ja kirjallisten töiden laatiminen.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme riittävän pitkälle edenneitä oikeustieteen opintoja (pääsääntöisesti 3. opiskeluvuodesta eteenpäin) ja vähintään vero- sekä työoikeuden aineopintojen suorittamista. Muu erityisesti verotukseen sekä kirjanpitoon tai vaihtoehtoisesti työoikeuteen liittyvä kokemus ja opinnot katsotaan eduksi. Työ edellyttää selkeää ulosantia ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oikeudelliseen ajatteluun. Lakineuvojan työ on osa-aikainen ja työaika on joustava.

Mikäli kiinnostuit, lähetä lyhyt ja ytimekäs hakemus, CV ja opintosuoritusote sähköpostilla osoitteeseen rekry@yrittajat.fi, sähköpostin otsikkoon teksti ”Lakineuvoja”. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Hakuaika päättyy keskiviikkona 13.7.2022.