Jäsenasiat

Suomen Yrittäjien jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla!

Yrittäjien jäsenpalvelu-sivustolla pystyt päivittämään jäsentietojasi. Se on tärkeää, jotta voimme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin. Kirjaudu palveluun sisään alta tai sivun oikeasta ylälaidasta. Tiedot kannattaa päivittää vähintään kerran vuodessa, tarvittaessa useamminkin. Jos tietojen päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä jasenpalvelu@yrittajat.fi

Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin. Lisätietoja jäsenlaskusta saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Haluamme tukea yrittäjiä, joiden liiketoiminta on vaikeutunut koronaviruksen vaikutusten vuoksi. Jäsenmaksujen maksamiseen on mahdollista saada lisäaikaa.

Koronaviruksen vaikutukset vaikeuttavat monen yrityksen liiketoimintaa. Yrittäjät haluaa tukea jäseniään koronakriisissä ja antaa tarvittaessa lisää maksuaikaa jäsenmaksulaskun maksuun.

Jäsenmaksulaskut ja mahdolliset maksumuistutukset lähtevät jäsenille normaalisti, mutta jos tarvitset maksuaikaa, ota yhteyttä jäsenpalveluumme sähköpostitse: jasenpalvelu@yrittajat.fi . Kerrothan viestissäsi jäsennumerosi tai yrityksesi koko nimen sekä kuinka paljon tarvitset aikaa jäsenmaksusi maksamiseen. Voit myös sopia erissä maksamisesta.

Tutustuthan myös yrittäjiä varten koottuun sivustoon Kaikki koronasta yrittäjälle. Sivustolta löydät ohjeita ja neuvoja koronan yrittäjälle aiheuttamiin vaikeisiin tilanteisiin.

Päivitä tietoja jäsenpalvelussa
Siirry jäsenpalveluun