Etusivu > Yrittajan Abc

Etsi

Asiakirjapankki: lomakkeet yrittäjälle

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

Asiakirjapankki sisältää asiakirja- ja sopimusmalleja, joita voit käyttää pohjana laatiessasi tarpeidesi mukaisia asiakirjoja. Mallit on pyritty laatimaan muotoilultaan mahdollisimman yksinkertaisiksi, jotta niiden lataaminen olisi helppoa ja jotta voit muokata ne omien tarpeidesi mukaiseksi. Asiakirjapankista löytyvät asiakirjat ovat yleisiä malleja, joten varmista aina yksittäisen asiakirjan soveltuvuus ja sopivuus omaan käyttötarkoitukseesi.

Täydennämme ja päivitämme valikoimaa tarvittaessa. Jos et löydä etsimääsi, voit myös olla yhteydessä lakineuvontaamme ja ehdottaa tarpeellisia malleja asiakirjapankkiin lisättäväksi. Otamme mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia.

Maksuton neuvontapalvelumme palvelee numerossa 09 229 222 klo 8.00—20.00. Neuvontapalvelussa neuvotaan asiakirjojen käytössä mutta ei laadita eikä tarkasteta sopimuksia tai muita asiakirjoja. Varaudu kertomaan jäsennumerosi.

» Siirry asiakirjapankkiin kirjautumalla jäsennumerolla sivun ylälaidasta → Kirjatuminen/Jäsennumero -kenttä. Kirjautumisen jälkeen avautuu yrittajat.fi -etusivu, joten siirry uudelleen asiakirjapankkiin osoitteessa www.yrittajat.fi/asiakirjapankki.

Saadaksesi asiakirjat käyttöösi sinun tulee olla jäsen, liity nyt »