Etusivu > Yrittajan Abc > Koulutus Ja Kehittaminen > Koulutuksen Rahoittaminen

Etsi

Oppisopimuskoulutuksella kilpailukykyä

Oppisopimus on hieno mahdollisuus vahvistaa omaa ja henkilöstösi osaamista. Suomen Yrittäjät ja Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät toteuttavat jo kolmannen kerran yrittäjien ja pienyritysten henkilöstön osaamistarpeisiin suunnatun oppisopimus-koulutuskampanjan.

Tänä vuonna koulutuksen painopisteinä ovat liiketoimintasuunnitelman päivitys, asiakaspalvelu, myynti, tuotekehitys ja verkkomarkkinointi uusien asiakkaiden hankinnassa.

Koulutus toteutetaan lyhytkestoisena koulutuksena, jonka ei välttämättä tarvitse johtaa tutkintoon. Koulutus voi kuitenkin tarvittaessa olla myös tutkintotavoitteista, jolloin oppisopimus kestää pidempään. Yrittäjälle itselleen suunnattuja tutkintoja ovat muun muassa yrittäjän ammattitutkinto, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sekä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto.

Koulutustarve määritellään ja koulutus suunnitellaan yhdessä yrittäjän ja oppisopimustoimiston kanssa. Toteutuksesta tehdään suunnitelma, joka toteutetaan oppisopimusrahoituksen puitteissa. Koulutus on yrittäjälle edullista.

Ota ensisijaisesti yhteys alueesi oppisopimustoimistoon marraskuun loppuun mennessä ja varmista alueellinen saatavuus. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Oman alueesi oppisopimustoimiston löydät osoitteesta www.oppisopimus.fi 

Lisätietoa myös Facebookissa Oppisopimus-sivulla.

Suomen Yrittäjissä lisätietoja antaa johtaja Veli-Matti Lamppu p. 09 2292 2868, veli-matti.lamppu@yrittajat.fi.