Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria

Suomen Yrittäjät kouluttaa opettajia yrittäjyyspedagogiikan osaajiksi 

Voit tilata oppilaitokseesi maksuttoman opettajien täydennyskoulutuksen. Valmennukset tarjoavat opettajille uutta osaamista, työkaluja ja verkostoja yrittäjyyspedagogiikan tueksi. Oppilaitoksille ja korkeakouluille ne antavat mahdollisuuden vahvistaa henkilöstön osaamista ja edistää yrittäjyyden juurtumista toimintakulttuuriin.

Oppilaitokset ja korkeakoulut saavat omaan tarpeeseen istuvan maksuttoman koulutusratkaisun. Koulutus voidaan toteuttaa myös kokonaan verkossa. Valmennuksia järjestetään vuoteen 2021 saakka eri puolella Suomea toisen ja korkea-asteen oppilaitoksille sekä opettajankoulutukseen. Valmennukset ovat osa Osaavia opettajia - yrittäviä nuoria -projektia, jonka rahoittaa lääkintöneuvos Sakari Alhopuro.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta?

Sovi räätälöidystä koulutuksesta oppilaitoksesi tai korkeakoulusi opetushenkilöstölle. Ota yhteyttä: Päivi Ojala, tai p. 040 582 2368.

Avoimet valmennukset löydät Suomen Yrittäjien tapahtumakalenterista Valitse tapahtumatyypiksi "opettajien valmennus".

Opettajan oppaat ja materiaalit

Opettajien verkkovalmennus alkuvuonna 2021

Verkkovalmennus tarjoavat tutkittua tietoa yrittäjyyden trendeistä napakassa muodossa sekä työkaluja opiskelijoiden kanssa työskentelyyn.


"Suomi tarvitsee nyt kipeästi uusia yrityksiä ja työpaikkoja. Tulevaisuutemme kannalta on tärkeää, että nuorilla on valmiudet ja halu ryhtyä yrittäjäksi. Opetus on niiden luomisessa avainasemassa.”  Sakari Alhopuro


Valmennusten sisällöt 

Valmennukset antavat uutta osaamista yrittäjyyteen, liiketoimintaosaamiseen ja yrittäjyyspedagogiikkaan.

 

» Tutustu

Valmennusten toteutustavat

Osaamisen kehittäminen nivoutuu opettajan arkeen ja oppilaitoksen toimintaan. 

 

» Tutustu

Osaamisen tunnistaminen

Opettaja voi todentaa kertynyttä yrittäjyysosaamista luotettavasti yrittäjyyskasvatuksen digitaalisilla osaamismerkeillä.

 

» Tutustu

Askelmerkit toteutukseen

Valmennuksia järjestetään räätälöidysti oppilaitoksille ja korkeakouluille. Valmennukset suunnitellaan tukemaan oppilaitosten osaamisen kehittämisen tarpeita.

 

» Tutustu

Tulevia valmennuksia

Osa valmennuksista on avoimia ja niihin ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneet opettajat, opettajaopiskelijat ja kehittäjät.

 

» Tutustu

Yrittäjyysmateriaalia opettajille

Materiaaleja ja vinkkejä yrittäjyyspedagogiikan tueksi. 

 

» Tutustu

Blogit ja uutiset

Blogitekstejä ja uutisia, joita on julkaistu projektin aikana.

 

»Tutustu

 


Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen koulutusten toteuttamiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä. Lue lisää lahjoituksen taustoista Sakari Alhopuron haastattelusta.

Organisaatio

Suomen Yrittäjät

Yhteystiedot

Käyntiosoite: c/o Fennian pääkonttori, Kyllikinportti 2,  00240 Helsinki
Postiosoite: PL 999, 00101 Helsinki
Puhelin: 09 2292 2947, 040 582 2368
paivi.ojala@yrittajat.fi

Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanke