Koulutusten toteutustavat | Yrittajat.fi
Etusivu > Yrittajan Abc > Osaavia Opettajia Yrittavia Nuoria

Etsi

Koulutusten toteutustavat

Koulutukset rakennetaan moduuleista ja ne ovat kokonaiskestoltaan noin 1-3 päivän mittaisia. Järjestämme innostavia seminaareja, toiminnallisia työpajoja sekä koulutuksia, joissa opitaan itse tekemällä. Kouluttajat valitaan yhdessä kohdeoppilaitoksen kanssa.

1. Seminaarit - Kipinää yrittäjyyskasvatukseen

Seminaarit antavat näkökulmia tulevaisuuden osaamiseen ja yrittäjyyteen sekä herättelevät pohtimaan, mikä omassa opettajuudessa muuttuu.

2. Toiminnalliset työpajat  - opitaan yhdessä

Toiminnallisissa työpajoissa jaetaan yhdessä kollegoiden kanssa ajatuksia ja hyviä käytänteitä sekä suunnitellaan konkreettisia tekoja oman opetuksen arkeen.

3. Kädet saveen - opitaan tekemällä ja kokeilemalla

Yrittäjyyttä oppii parhaiten tekemällä, kokeilemalla ja kokemalla. Kurkistetaan suoraan yrittäjän arkeen, ratkotaan yrittäjiltä saatuja aitoja kehittämishaasteita ja suunnitellaan omaan erityisosaamiseen pohjautuvia yritysideoita.


Päivä yrittäjän kanssa
Päivä yrittäjän kanssa -konseptissa opettajat jalkautuvat alueen yrityksiin ennakkotehtävän mukaisesti. 
» Tutustu

Opettajien yrittäjyysleiri
Opettajien yrittäjyysleiri tarjoaa innostavan sukelluksen yrittäjyyteen ja liiketoimintaosaamiseen. Sisältökumppanina leireillä on Nuori Yrittäjyys.
» Tutustu
>> Tutustu

EduHackathon 
EduHackathonissa ratkotaan yrittäjien aitoja haasteita moniammatillisissa tiimeissä. Työkaluina käytetään ketterän kehittämisen ja palvelumuotoilun malleja.