Etusivu > Yrittäjän ABC > Osaavia Opettajia Yrittavia Nuoria

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Valmennusten toteutustavat

Valmennukset ovat kestoltaan noin 1-3 päivää ja ne voivat koostua erilaisista moduuleista. Toteutamme myös lyhyempiä koulutuksia. Toteutustavat valitaan siten, että ne tukevat opettajan oman työn kehittämistä. Kouluttajat valitaan teeman ja toteutuksen mukaan.


 

1. Vuorovaikutteisesti verkossa

Valmennuksia toteutetaan myös virtuaalisesti webinaareina ja yhteisöllisinä verkkovalmennuksina sekä verkkokursseina. 

"Mukavan käytännnöläheinen ote. Erittäin antoisa webinaari. Kiitos!"

"Näin etä-aikana luento oli suunniteltu ja toteutettu monipuolisin elementein. Pedagogisesti loistava rakenne."

"Selkeästi ja napakasti toteutettu ja osallisujien osallistaminenkin hienosti huomioitu."

"Sain kurssilta yrittäjyyspedagogiikan lisäksi hyviä vinkkejä verkkopedagogiikkaan, kuten toivoinkin.""Erittäin laadukkaat materiaalit ja hyvin rakennettu verkkokurssi."

2. Luento- opi uutta ja innostu

Osallistavat seminaarit antavat näkökulmia tulevaisuuden osaamiseen ja yrittäjyyteen sekä herättelevät pohtimaan, mikä omassa opettajuudessa muuttuu. Alla otteita palautteista:

"Yrittäjäesimerkit ja esitykset olivat innostavia. Samoin uusiin yrittäjyyskollegoihin tutustuminen tauoilla ja lounaalla."

"Parasta oli ehdottomasti opiskelijat, jotka kertoivat omasta yrittäjyyspolustaan."

"Koulutus oli rakennettu taidokkaasti ja se antoi sekä vastauksia että ajateltavaa. Tosi hyvä kouluttaja ja ajankohtainen aihe."

"Hyvin strukturoitu päivä. Antoi mahdollisuuden tavata kollegoita ja tutustua uusiin. Alustukset olivat kivasti äärilaidoilta ja tämä toi kivaa särmää ja näkökulmaa. Alustajat toivat rohkeasti oman tarinansa esiin."

"Kiitos oikein innostavasta iltapäivästä! Sain konkreettisia työkaluja sekä omaan työhön että ihan omaan henkilökohtaiseen kehittymiseen."

"Kiitos maineikkaille yrittäjille, jotka tulivat paikalle kertomaan oman tarinansa. Tästä sain itse todella paljon vinkkejä ja hyvää kannustuspohjaa erilaisille nuorille tulevaisuutta varten."

3. Työpaja  - ideoidaan ja luodaan yhdessä

Toiminnallisissa työpajoissa pölläytetään ajatuksia, jaetaan hyviä käytänteitä yhdessä kollegoiden kanssa sekä suunnitellaan konkreettisia tekoja omaan opetukseen. Alla on otteita palautteista.

"Mielestäni kyseinen työpajamenetelmä oli erittäin tervetullut ja uusi toimintatapa! Oli mukavaa päästä itse tekemään ja keskustelemaan muiden kanssa. Aika meni todella nopeasti ja keskustelua oli helppoa saada aikaiseksi ryhmätöiden pohjalta."

"Erittäin tervetullut tilaisuus oli ja hienoa, että paikalla oli yrittäjiä, opettajia ja myös opiskelijoita."

"Mukava ja hyödyllinen startti pohtimaan, miten yrittäjämäisyyttä ja yrittämistä nivoutetaan ja suunnitellaan opetukseen."

4. Harjoitusvuoro- tehdään ja kokeillaan käytännössä

Yrittäjyyttä oppii parhaiten tekemällä, kokeilemalla ja kokemalla. Kurkistetaan suoraan yrittäjän arkeen, ratkotaan yrittäjiltä saatuja aitoja kehittämishaasteita ja suunnitellaan omaan erityisosaamiseen pohjautuvia yritysideoita.

"Parasta oli oman liikeidean kehittely ja itsensä haastaminen."

"Iltapäivä oli napakka ja hyvin organisoitu. Herätti kiinnostusta, ajatuksia ja ideoita, miten esim. peliä voisi soveltaa omassa opetuksessa."

"Ihana päivä ihanassa ympäristössä. Avartaa ajattelua kun käy välillä omien ympyröiden ulkopuolella
."


>> Tutustu esimerkkitoteutuksiin tästä