Etusivu > Yrittäjän ABC > Tyonantajan Abc > Palkanmaksu > Tyonantajan Maksamat Korvaukset Ja Edut

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ota luontoisedut käyttöön kännykällä

Jokainen yrittäjä ansaitsee luontoisedut

Luontoisedut ovat sekä yrityksen että palkansaajan kannalta rahapalkkaa edullisempi tulomuoto, koska ne ovat osin tai kokonaan verottomia. Esimerkiksi 400 € arvoinen liikuntaetu on palkansaajalle ilmainen, ja työnantaja saa tehdä summasta verovähennyksen osakeyhtiön verokannan (20 %) mukaan. 

Lisäksi luontoisetujen säännöllinen käyttäminen auttaa yrittäjää jaksamaan paremmin kiireisen arjen keskellä. Jos yrittäjä syö lounasta, harrastaa liikuntaa tai kulttuurielämyksiä, kulkee työmatkat toimistolle julkisilla tai käy hieronnoissa säännöllisesti, niin luontoisetujen käyttäminen voi kerryttää melkoisen potin säästöjä vuodessa. Yrittäjän kannattaa siis käyttää luontoisetuja sekä taloudellisesta että hyvinvoinnin näkökulmasta.

Eazybreak on Suomen Yrittäjien kumppani luontoiseduissa

Eazybreak on Suomen Yrittäjien kumppani luontoiseduissa. Etuja hallinnoidaan simppelillä verkkopalvelulla – tai oikeastaan Eazybreak hallinnoi itse itseään, ainakin etujen jakamisen ja ennakkosaldojen laskutuksen osalta. Etuja käytetään omalla matkapuhelimella, joko Eazybreak-sovelluksen kautta tai ilmaisella tekstiviestillä.

Eazybreak tarjoaa mobiilipalvelunsa työsuhde-eduille Suomen Yrittäjien jäsenyritysten käyttöön jopa 60 % alennuksella. Voita valita mieleisesi yhdistelmän lounas-, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointieduista yhdellä käyttäjäkohtaisella kuukausihinnalla. Palvelun käyttöönotto kestää vain muutaman minuutin. Kokeile Eazybreakia 2 kuukautta maksutta ja Tyytyväisyystakuulla.

Tutustu tarkemmin luontoisetuihin,
säästöihin ja mobiilisovellukseen täällä »