YRITTÄJÄN PODCAST TUO YRITTÄJÄN ÄÄNEN KUULUVIIN!

Yrittäjän podcast niputtaa asiantuntijat ja yrittäjätarinat yhteen yrittäjyyttä käsittelevistä aihealueista. Pauli Reinikaisen haastattelemat asiantuntijat tuovat kokemukset ja näkemykset analyyttisesti esiin. Harri Kolehmaisen haastattelemat yrittäjät kertovat omat tarinansa kyseisen aiheen ympäriltä.

UUSI JAKSO JOKA VIIKKO.

Jakso 1:
PIENYRITTÄJÄ, ÄLÄ PELKÄÄ DIGIÄ

Tiesitkö, että Suomessa on edelleen lukuisia yrittäjiä, joilla ei ole sähköpostia tai nettisivuja verkkokaupasta puhumattakaan? Puhutaanko näille yrittäjille digitalisaatiosta liian vaikeilla termeillä? Entä onko digikelkkaan hyppääminen sittenkään niin vaikeaa?

Pauli Reinikaisen vieraana on Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä. Tärkeää asiaa jokaiselle pienyrittäjälle!

Julkaistiin 10.5.2019 klo 5.00.

Jakso 2:
SAVOLAISTA ROBOTIIKKAA

Kehitys kehittyy ja digitalisaatio korvaa vuosi vuodelta enemmän ihmisten suorittavia töitä. Kuopiolainen NewIcon Oy kehittää robotiikan avulla lääkehuollon varastointia ja annostelua. Miten NewIcon Oy sai alkunsa ja onko digitalisaatio riski alalla, jossa virheisiin ei ole varaa?

NewIconin toimitusjohtaja Ossi Parviainen kertoo heidän tarinansa ja millainen vaikutus heidän liiketoiminnalla on apteekeille ja sairaaloille.

Julkaistiin keskiviikkona 15.5. klo 5.00

JAKSO 3: 
DIGIMARKKINOINNIN ABC

Mitä on digitaalinen markkinointi? Miten sitä voi parhaiten hyödyntää käytännön arjessa? Miten laadukas sisältö liittyy tähän kaikkeen ja miten se valjastetaan markkinoinniksi? Entä miten tuloksia mitataan?

Toimittaja Pauli Reinikainen seurana on Suomen Yrittäjien digimarkkinoinnin asiantuntija Arttu Talvela. Arttu kertoo käytännön esimerkein, miten yrittäjä saa parempia tuloksia digitaalisilla menetelmillä.

Julkaistiin keskiviikkona 22.5. klo 5.00

YRITTÄJÄN PODCASTISTA VASTAAVAT:


Pauli Reinikainen
Sisällöntuotannon ammattilainen ja kuntosaliyrittäjä. Tv:stäkin tuttu Pauli haastaa podcastin vieraat sopivan humoristisella otteella asiaa unohtamatta


Harri Kolehmainen
Juontaja-yrittäjä ja Oma Asiakaspalvelu Oy:n operatiivinen johtaja, joka puhuu paljon vaikkei pyydetä. Rooli: puristaa vieraista kaikki tieto irti Juhan kysymyksillä ja saada kuulijat viihtymään.


Juha Järvinen
Perintäritari Oy:n yrittäjä. Rooli: metsästää parhaat mahdolliset tyypit Harrin haastateltavaksi sekä auttaa taustalla ja saada asiat toimimaan. Ritari-kysymyksen isä.