Yrittäjän työhyvinvointi — me tarjoamme apua

Yrittäjälle jaksaminen ja hyvinvointi on erittäin tärkeää. Yrittäjän hyvinvointi vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen, asiakkaisiin ja myös mahdollisiin työntekijöihin. Voinnin vahvistamiseen on tarjolla apua.

Yrittäjän jaksamisopas

Teimme tämän oppaan kertoaksemme, että sinun ei tarvitse sinnitellä kaiken keskellä yksin,vaan selviämme parhaiten ja varmimmin yhdessä.

Moni yrittäjä on ylirasittunut

Yrittäjägallup: Yli 40 % yrittäjistä tekee töitä yli 50 tuntia viikossa ja lomailee korkeintaan kaksi viikkoa vuodessa


YRITTÄJÄ, KUINKA SAAT APUA TYÖSSÄJAKSAMISEEN

Yrittäjien jäsenenä koko Suomen kattava yrittäjäverkosto tukee sinua myös työssäjaksamisessasi. Verkoston tapahtumissa tuemme toisiamme yrittyäjyyden jatkuvasti vaihtuvissa haasteissa. Yhdessä voimme paremmin. Vaikka jokainen raskas työpäivä on ainutlaatuinen, verkostostamme löydät kokemuksia ja ajatuksia parempaan työssäjaksamiseen. 

MIELI ry ja Yrittäjien hyvinvointikilta

MIELI ry ja Yrittäjien hyvinvointikilta tukevat yrittäjien henkistä jaksamista. Lue lisää...

Yrittäjän työhyvinvointi — vinkkejä jaksamiseen

Tunnistatko työuupumuksen merkit?
Asiantuntija kertoo, milloin on syytä huolestua:

Tukea muualta

Työterveyslaitos

Voit tehdä Työterveyslaitoksen testin Kuinka stressaantunut olet sekä lukea, miten voit ennaltaehkäistä uupumusta ja työperäistä stressiä. 

Parisuhdekeskus Kataja

Parisuhdekeskus Kataja auttaa Sinua voimaan hyvin tarjoamalla parisuhdetta vahvistavaa tietoa, toimintaa ja koulutusta. Kataja tarjoaa maksuttoman Parisuhdepuhelimen, joka palvelee maanantaisin klo 14–16. Parisuhdepuhelin on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat tukea parisuhteeseen liittyen tai tietoa eri palveluista parisuhteen tueksi. Tarjolla on myös ryhmächat.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko

Kirkon keskusteluavusta saat henkistä tai hengellistä tukea. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia kirkon työntekijöitä ja koulutettuja vapaaehtoisia. Etsitkö kasvokkaista keskustelua? Löydät papin tai diakonin yhteystiedot oman seurakuntasi nettisivuilta.


TARINOITA YRITTÄJIEN TYÖSSÄJAKSAMISESTA

Kauneusalan yrittäjä Pinja koki työuupumuksen juuri ennen koronakriisiä

 

Helsinkiläinen kauneushoitolayrittäjä Pinja Bruun jäi viime syksynä sairauslomalle työuupumuksen takia. Viime kuukaudet hän on ollut jälleen töissä.

– Luojan kiitos, että uupumisen pahin vaihe oli syksyllä. Jos se olisi nyt, koronan sietäminen voisi olla vaikeaa.

Bruunin kaksi vuotta vanhan yrityksen asiakastyö on vähentynyt koronakriisin seurauksena 80–90 prosenttia. Hyvinvointi Lounge Lunaa  pidetään auki tarvittaessa.

» Tutustu Pinjan tarinaan