Oppia parempaan bisnekseen

Oletko miettinyt, miten omia verkkosivuja voisi parantaa asiakaslähtöisemmiksi? Tai kuinka varmistat yrityksesi tietoturvan? Kaipaatko apua yritysvastuun toteuttamiseen yrittäjän arjessa tai ideoita vastuullisuudesta viestimiseen?

Tutustu maksuttomiin verkkokursseihin ja hae vinkit myynnin lisäämiseen ja kilpailussa pärjäämiseen. Poimi sinun yritystoimintaasi vahvistavat teemat ja kehitä osaamista ajasta ja paikasta riippumatta, sopivan kokoisina palasina.

Kasvata myyntiä digillä

 1. Kilpailuetua digitalisaatiosta – oman suunnan ja mahdollisuuksien löytäminen
  Onko myyntiä lisäävät digiaskeleesi oikeansuuntaisia ja oletko tunnistanut digitalisaation tuomat mahdollisuudet liiketoiminnallesi? Kouluttajana Jari Haapanen.
 2. Yrittäjän tietoturva
  Miten lisäät mobiililaitteiden tietoturvaa, väistät huijausyritykset ja varmistat kokonaisvaltaisen tietoturvan? Kouluttajana Petteri Järvinen.
 3. Lisää myyntiä asiakaslähtöisillä ja löydettävillä verkkosivuilla
  Kuinka saat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, kuinka kävijöistä saadaan ostajia ja miten verkkosivujen analytiikkaa voi hyödyntää? Kouluttajana Antti Koskinen.
 4. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä somemarkkinoinnin avulla
  Kuinka voit toteuttaa suunnitelmallista ja tuloksellista somemarkkinointia osana yrittäjän kiireistä arkea? Kouluttajana Minttu Lampinen.
 5. Lisää myyntiä digitaalisia palveluita kehittämällä
  Kuinka voit luoda uusia digitaalisten palveluita sekä hinnoitella, tuotteistaa ja markkinoida niitä? Kouluttajana Ollis Leppänen.

Erotu vastuullisuudella

 1. Yritysvastuun ABC – mitä, miksi miten?
  Mitä vastuullisuus tarkoittaa, miksi se lisää kannattavuutta, mitä sidosryhmät odottavat ja mistä lähteä liikkeelle? Kouluttajana Anne Vanhala.
 2. Vastuullisen toiminnan varmistaminen yrityksen arjessa
  Miten voi vahvistaa vastuullista toimintaa yrityksen arjessa, kuten hankinnoissa, päätöksenteossa ja markkinoinnissa? Kouluttajana Anne Vanhala.
 3. Sosiaalisen vastuullisuuden vahvistaminen pienyrityksessä
  Mitä sosiaaliseen vastuullisuus tarkoittaa ja mikä on sen merkitys yrityksen maineen ja menestyksen kannalta? Kouluttajana Niina Ratsula.
 4. Ympäristövastuu ja sen kehittäminen pienyrityksessä
  Mikä on yrittäjän rooli ja millaisia käytännön tekoja pienyrityksen ympäristötyö sisältää? Kouluttajana Niina Ratsula.
 5. Kannattavaa liiketoimintaa vastuullisella taloudenhoidolla
  Mitä yrityksen numerot kertovat, kuinka tunnistaa kannattavat liiketoiminta-alueet, miten hinnoitella oikein ja millaisia rahoitusratkaisuja on tarjolla? Kouluttajana Tytti Saarinen.
 6. Lisää näkyvyyttä ja myyntiä vastuullisuusviestinnän kautta
  Mitä ja miten yrityksen vastuullisuudesta voi viestiä ja miksi siitä viestiminen on tarpeellista? Kouluttajana Riikka Rantakari.

Kumpikin verkkokurssi sisältää lyhyitä videoita ja napakoita tekstejä alan asiantuntijayrittäjien toteuttamana. Yhden osion kesto on noin 60 minuuttia. Kunkin osion lopussa on kysymyksiä, joiden avulla voita testata oppimaasi.

Voit suorittaa kurssin kokonaisuudessaan tai sitten vain ne osiot, jotka ovat sinulle tärkeimmät. Jos suoritat kurssin kokonaisuudessaan, saat halutessasi digitaalisen osaamismerkin.

Tunnukset kurssialustalle (Claned) saat ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen. Tunnukset ovat voimassa kolme kuukautta.

Koulutus on osallistujalle maksuton, ja sitä rahoittaa TYÖ2030-ohjelma. Kannattavan liiketoiminnan osion rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan, löydät kurssit oppimisalustalta

Kaikki koulutukset ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista