Tervetuloa mukaan, oppilaitokset ja korkeakoulut!

Kutsumme oppilaitokset ja korkeakoulut tarjoamaan verkkokoulutusta tai digitaalista koulutusmateriaalia Yrittäjät-akatemiaan.

Mitkä ovat hyödyt oppilaitoksille ja korkeakouluille?

  1. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Akatemiassa pääsee osallistumaan Suomen jälleenrakennukseen. Kun yritykset kasvavat, Suomi kasvaa.
  2. Näkyvyys. Akatemia tuo oppilaitokset ja korkeakoulut lähemmäs pk-yrittäjää.
  3. Valikoiman kehittäminen. Akatemia tarjoaa alustan yrittäjälähtöisten osaamisen kehittämisen palveluiden rakentamiseen.

Millaista on sopiva koulutus tai koulutusmateriaali?

  1. Yrittäjät-akatemian pääteemat ovat vastuullisuus ja digitaalisuus. Kaikkien koulutusten tulee liittyä teemoihin tavalla tai toisella.
  2. Se soveltuu yrittäjille ja auttaa kehittämään yrityksen liiketoimintaa ja lisäämään bisnestä.
  3. Koulutus on maksutonta.
  4. Se on digitaalista ja hyödynnettävissä paikasta riippumatta.
  5. Oppilaitos voi tarjota Yrittäjät-akatemiaan kokonaisia verkkokursseja tai vain niiden osia.
  6. Koulutus voi olla napakkaa digitaalista materiaalia. Ne voivat olla esimerkiksi webinaareja, podcasteja, testejä, pelillisiä ratkaisuja ja verkkotekstejä.
  7. Tarjoamanne koulutus voi olla myös asiantuntijaluento tai työpaja, joka toteutetaan Yrittäjät-akatemian lähipäivässä. Lähipäiviä on vuoden aikana neljä.

Koulutusmateriaalit kootaan Claned-oppimisympäristöön. Verkkokoulutuksiin osallistuvat yrittäjät ohjataan oppilaitosten ja korkeakoulujen omiin oppimisympäristöihin, ja niihin voi määritellä osallistumisrajoituksia.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista lisää!