Tunnista osaamistarpeesi

Osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Ota investoinnistasi kaikki hyöty irti ja käytä hetki aikaa omien osaamistarpeiden tunnistamiseen.

Ota käteesi itsearvioinnin työkalu ja analysoi, mikä on tilanteesi. Kun tunnet itsesi ja yrityksesi tarpeet, voit varmistaa oikean suunnan ja valita osuvaa koulutusta Yrittäjä-akatemian tarjonnasta. Kehitä sitä osaamista, joka tukee matkaasi kohti yrityksesi tavoitteita.

Itsearviointityökalut

  • Osaamistarpeen itsearviointi -kyselyn avulla kartoitat lähtökohtiasi ja tavoitteita osaamisen kehittämiseen.
  • Yritysvastuun itsearviointi -työkalu antaa nopeasti kattavan tilannekuvan yrityksesi vastuullisuustoiminnan tasosta. Tunnistat kehittämiskohteita ja saat uusia ideoita ja käytännön kehittämisvinkkejä.
  • Digivalmiuden itsearviointi -työkalun kautta saat tietoa yrityksesi digitaalisen valmiuden nykytilasta, tunnistat kehittämiskohteita ja saat käytännön vinkkejä.

Ota avuksesi valmentaja

  • Yrittäjät-akatemian valmentajat Maarit Halmela ja Hanna Heikkilä järjestävät työpajoja, joissa osallistujat voivat kirkastaa tavoitteitaan. Virtuaalisissa työpajoissa tunnistat entistä paremmin, mikä sinua motivoi ja saat tietoa Yrittäjät-akatemian tarjonnasta. Samalla verkostoidut yrittäjäkollegoiden kanssa.

Ilmoittaudu Yrittäjät-akatemiaan tästä. Saat sähköpostiisi linkin oppimisalustalle. Sieltä löydät tarkemmat tiedot työpajoista ja kaikista koulutuksista.