Valmentaja Hanna Heikkilä

Valmentaja Hanna Heikkilä: ”Tunnista motivaatiosi ja löydä toiminnallesi uusi suunta”

Hanna Heikkilä on akatemian oma motivaatiovalmentaja. – Lisäkoulutus voi olla juuri se tarvittava kannustin, joka rohkaisee lähtemään yrittäjän uralle, Heikkilä tsemppaa.

– Kaikenlaiset yrittäjät ovat tervetulleita mukaan Yrittäjät-akatemian koulutuksiin, olipa edellisestä koulutuksesta kulunut vain hetki tai jopa vuosikymmeniä. Mukaan mahtuvat myös he, jotka vasta haaveilevat yrittäjyydestä. Lisäkoulutus voi olla juuri se tarvittava kannustin, joka rohkaisee lähtemään yrittäjän uralle, Hanna Heikkilä muistuttaa.

Yrittäjät-akatemia tarjoaa koulutuksia tämän vuoden aikana jopa 5 000 yrittäjälle. Ne toteutetaan verkkoympäristössä, joten mukaan pääsee kaikkialta Suomesta. Tarjontaa on laidasta laitaan yksittäisestä webinaarista laajempiin opintokokonaisuuksiin.

Valmentajat Hanna Heikkilä ja Maarit Halmela auttavat yrittäjiä löytämään juuri sen koulutuksen, jota nämä kaipaavat. Valmentajat tukevat ja sparraavat pitkin matkaa opintojen edetessä. Valmennus tapahtuu yhteisöllisesti ryhmissä.

– Digitaalisten taitojen ja vastuullisuuden teemojen alle on koottu koulutusta korkeakoulujen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten valikoimista. Ja kaikki on opiskelijoille maksutonta. Aivan uskomaton mahdollisuus!

Motivaatiota kannattaa tutkia

Hanna Heikkilä on sertifioitu RMP-motivaatiovalmentaja, joka auttaa yksilöitä ja tiimejä kirkastamaan tarpeitaan ja motivaatiotekijöitään.

Reissin motivaatioteorian mukaan ihmisellä on 16 perustarvetta, jotka jokainen asettaa omanlaiseensa tärkeysjärjestykseen.

– Kun tuntee omat motiivinsa, ymmärtää paremmin omia valintojaan. Tarkentamalla katsetta tähän voi kirkastaa tavoitteitaan, Hanna Heikkilä sanoo.

Hanna perusti oman BeUniQ-yrityksensä vuosi sitten. Tätä ennen hän on työskennellyt toimitusjohtajana ja hoitanut markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tehtäviä. Hänellä on kaupallinen englanninkielinen tutkinto (BBA), mutta tärkeä kokemus on ollut myös koko elämän mittainen liikuntaharrastus.

Voimavaroja riittää

Hanna Heikkilä on harrastanut triathlonia kymmenisen vuotta. Sitkeyttä ja kestävyyttä vaativa laji on opettanut hänelle paljon.

– Tällaisten pitkän matkan suoritusten treenaaminen saa tajuamaan, miten paljon voimavaroja ihmisessä on, kun motivaatio ja kyvyt ovat kohdallaan. Myös yrittäjän kokemuksissa voi olla paljon samaa, Heikkilä sanoo.

Yrittäjät-akatemia on kaikille yrittäjille – tai sellaiseksi aikoville – mahdollisuus laajentaa osaamistaan, verkostoitua ja haastaa itseään oppimaan uutta. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti hyödyllinen kurssi oppilaitosten laajasta tarjonnasta.