Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hallitse tietojasi uudessa jäsenportaalissa

Yrittäjät on ottanut 10.3.2020 käyttöön uuden asiakkuudenhallintajärjestelmän. Samalla käyttöön otettiin uusi jäsenportaali, jossa voit helposti hallinnoida omia tietojasi. Jäsenportaaliin kirjaudutaan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella.

Mitkä ovat muutoksen vaikutukset Yrittäjien jäsenelle?

Pystyt aiempaa helpommin hallitsemaan omia tietojasi ja valitsemaan, millaisia viestejä, etuja ja palveluita haluat meiltä vastaanottaa. Lisäksi voit muokata yrityksesi tietoja ja laskutustapaasi uudistuneessa jäsenportaalissamme.

Mikä on jäsenportaali? 

Jäsenportaali on paikka, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella, ja jossa jäsenemme voivat hallinnoida omia tietojaan, markkinointilupiaan sekä olla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Mitä jäsenen pitää tehdä? 

Käy jäsenportaalissa tarkistamassa, että omat tietosi sekä yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla. Samalla voit muokata, mitä viestejä haluat meiltä vastaanottaa.  

Portaaliin kirjaudutaan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella. Salasana luodaan ensimmäisellä kerralla Tilaa uusi salasana -linkistä. Jäsenportaalin osoite on jasenpalvelu.yrittajat.fi

TIlasin uuden salasanan mutten saanut sitä, mitä teen?

Tarkista sähköpostisi roskaposti, viesti voi olla siellä. Joissain tapauksissa postin saapumisessa on viivettä johtuen vastaanottavasta palvelusta. Oma palvelumme yrittää lähettää viestiä uudelleen useamman kerran, jos se ei mene heti perille. Odottakaa noin tunnin verran postin saapumista. Jos salasanaviestiä ei viiveenkään jälkeen tule postiisi, ole meihin yhteydessä jäsenportaalin Ota yhteyttä yrittäjiin -lomakkeen kautta.

Miten voin peruuttaa kaiken viestinnän Suomen Yrittäjiltä? 

Tämä onnistuu jäsenportaalissamme, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella. Huomioithan, että lähetämme joka tapauksessa jäsenyyttä koskevat viestit yhä sähköpostiisi. 

Haluaisin vastaanottaa aluejärjestöni uutiskirjeitä, mutta en Suomen Yrittäjien uutiskirjettä. Mitä minun pitää tehdä, että tämä onnistuu?

Kirjaudu jäsenportaaliin sähköpostiosoitteellasi ja valitse Omat tiedot -kohdasta markkinoinnin alta, mitä viestejä haluat meiltä vastaanottaa. 

Haluan muuttaa laskutustapaani, miten se onnistuu? 

Kirjaudu jäsenportaaliin sähköpostiosoitteellasi. Voit muokata laskutustapaasi Laskut-kohdassa. 

Mistä saan laskukopion? 

Jäsenportaalista.