Palvelut jäsenyrittäjille - yrittajat.fi
Yrittäjät > Yrittäjät > Suomen Yrittajat

Etsi

Palvelut jäsenyrityksille

 
» Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi koko järjestön tarjoamat edut!

Neuvontapalvelut

Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, Suomen Yrittäjien asiantuntijat auttavat. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on sadan ulkopuolisen ammattilaisen verkosto sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat aluejärjestösi kautta. Maksuton neuvontapalvelumme vastaa vuosittain lähes 55 000 neuvontapyyntöön.


Jäsenedut 2017

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa.

Lataa puhelimeesi maksuton Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja kaikki siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.


Jäsenbanneri

Suomen Yrittäjien jäsenyydestä kannattaa kertoa yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Laita jäsentarra näkyvälle paikalle, vaikka kassakoneesi kylkeen tai liikkeesi oveen.

Jäsenbanneri yrityksesi verkkosivuilla kertoo kävijöille, että olet Suomen Yrittäjien jäsen.


Tiedotuspalvelut

Jäsenetuna saat 8 kertaa vuodessa Yrittäjäsanomat-jäsenlehden, 6 kertaa vuodessa Yrittäjäinfo-jäsentiedotteen ja voit tilata Yrittäjä-ammattilehden jäsenetuhintaan. Saat myös sähköpostiisi sähköisen uutiskirjeen.


Verkkopalvelut

Uudistuneesta verkkopalvelustamme saat tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä päivittäistä ajantasaista tietoa: yrittäjäuutiset, lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja laajasti hyötytietoa yritystoiminnan eri aihealueista.
 
Lataa Yrittäjäkalenteri Outlook-kalenteriisi!
 

 


Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

» Tutustu asiakirjavalikoimaan
 

 


Synergia ja Yrityshaku

Synergia on uusi palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen.
Palvelu sisältää myös kaikelle kansalle suunnatun Yrityshaun.
 
Käy tarkistamassa tai korjaamassa jäsenrekisterissä olevat yrityksesi tiedot


Koulutuspalvelut

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa: webinaarit omalla koneellasi, aamu- ja iltapäiväkoulutukset, seminaarit. Suomen Yrittäjien jäsenetu on 30–40 % normaalihinnasta kaikille jäsenyrityksen edustajille.
Hyvät kouluttajat, rento yrittäjäporukka — tule mukaan!


Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä? Huomionosoitukseksi sopii parhaiten Suomen Yrittäjien yrittäjäristi.
Tunnustus työntekijälle? Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustus tulevaan.