Polttoaineet | Yrittajat.fi
Yrittäjät > Yrittäjät > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille > Jasenedut

Etsi

Polttoaineet

Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettiraidalla käteisalennus 2,2 snt/litra (sis.alv) bensiinistä ja dieselöljystä sekä -10 % Teboil -voiteluaineista (ei yli 10 l astiat).
 
Teboil Yrityskortilla bensiinistä ja dieselöljystä -2,7 snt/litra (sis. alv) ja 10 % voiteluaineista (ei yli 10 l astiat), autokemikaaleista, nestekaasusta sekä pesuista.
 
Edut eivät koske nettohintapohjaisia Teboil Express-automaattiasemia eivätkä D-automaattiasemia. Teboil Yrityskortilla tehdyistä ostoista ei peritä korkoa eikä tilinhoitomaksua. 
 
Ohjeet yrityskortin hakemiseen saat kirjautuessasi jäsensivuille sivun ylälaidasta. 
 
Lisätietoja: Sonja Sorvari, p. 020 470 0392 tai sonja.sorvari@teboil.fi.

Teboil Lämmitysöljy ja moottoripolttoöljy kilpailukykyiseen Suomen Yrittäjien sopimushintaan. Kysy hintatarjous ja tilaa numerosta suomeksi p. 0800 183 301 tai ruotsiksi p. 0800 183 20. Tilaukset myös sähköpostilla tilauskeskus@teboil.fi. Kerro tilauksesi yhteydessä SY:n jäsennumero. Kertatoimituksen vähimmäismäärä 1 000 litraa. 


Tankatessasi Neste-palveluasemalla Neste Yrityskortilla tai näyttämällä Suomen Yrittäjien –jäsenkorttia,  Sinulle myönnetään asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista alennusta bensiinistä ja dieselistä −2,5 snt/l (sis. alv). 

Maksaessasi Neste –kortilla alennukset myönnetään laskutuksen yhteydessä. Jos käytät jäsenkorttia, myönnetään alennus kassalla maksun yhteydessä. Raskaan  kaluston Truck –verkostossa on voimassa perusalennus sekä erikseen sovittava asiakaskohtainen sopimushinnoittelu. Etu ei koske Neste Express -verkostoa.

Suoratoimituksina Neste -voiteluaineet, -kemikaalit, -nestekaasut ja -polttonesteet sopimushinnoin.

Lisätiedot: p. 0200 113 11, neste.fi.

Ohjeet Neste Yrityskortin hakemiseen yrittajat.fi-jäsensivuilta, kirjaudu sivun ylälaidasta.