Yrittäjän jäsenedut: Yritys– ja numerotietopalvelut | Yrittajat.fi
Etusivu > Yrittäjät > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille > Jasenedut

Etsi

Yrittäjän jäsenedut: Yritys– ja numerotietopalvelut

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla
 

Ilmainen internetnumerohaku

Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen internetnumerohaun. Haut ovat käytettävissä Yrittäjien verkkopalvelun jäsensivuilla. Hakujen tekeminen edellyttää kirjautumista jäsensivuille SY:n jäsennumerolla.

» Siirry numerohakuun kirjautumalla ensin yrittajat.fi-etusivun yläreunasta jäsennumerolla jäsensivuille ja sen jälkeen klikkaa Suomen Asiakastieto Oy nettinumerohaku -banneria.

Asiakasoptimi-palvelu

Asiakasoptimin avulla yrittäjä näkee helposti keneltä kassavirta tulee sekä muuta tietoa kassavirran hallintaan. Asiakasoptimi-palvelu vaatii rekisteröitymisen. Tunnukset toimitetaan käyttäjille.

» Tutustu Asiakasoptimiiin ja tilaa tunnukset.

 

Arvoraportti

SY:n jäsenet saavat Arvoraportin jäsenetuhintaan: kestotilaus 400 €, (norm. hinta 600 €) ja kertatilaus 450 € (norm. hinta 650 €). Arvoraportti määrittää yrityksen arvon Suomen Asiakastieto Oy:n mallilla sekä verottajan mallilla ja sisältää paljon muita tunnuslukuja kohdeyrityksen toimialasta.

» Tutustu Arvoraporttiin.
 
 

Asiakastiedon sopimusasiakkuus

SY:n jäsen saa Suomen Asiakastieto Oy:n sopimusasiakkuuden ilman vuosimaksua ensimmäiseksi vuodeksi ja 30 € arvosta Prepaid-etua, jolla voi suorittaa tietohakuja. Edun arvo on 290 €. Etu koskee uusia asiakkaita.

» Tutustu sopimusasiakkuuteen.
 


Tutustu Suomen Asiakastieto Oy:n palveluihin osoitteessa www.asiakastieto.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9—16 numerossa 010 270 7200.