Etsi

KASVUYRITTÄJÄVERKOSTO

Kasvuyrittäjäverkosto on Suomen Yrittäjien sisäinen verkosto, jonka tarkoituksena on tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä kohti kannattavaa kasvua. Aikaisemmin mikään taho ei ole ottanut roolia kasvavien yritysten edunvalvojana. Suomen Yrittäjät vastaa myös tähän tarpeeseen tuomalla moninaisen joukon kasvua hakevia yrityksiä yhteen, kuulemalla heitä ja heidän tarpeitaan sekä viemällä tämän viestin päättäjille.

 

HAE MUKAAN 365 PÄIVÄSSÄ PÖRSSIIN -OHJELMAAN

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto järjestää vuoden mittaisen valmennus- ja kehitysohjelman, jonka tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North -markkinapaikalle. Valmennusohjelma on tarkoitettu yritysten omistajille ja yrittäjille, jotka haluavat luoda osakkeelle likviditeetti- ja markkina-arvon. Pääyhteistyökumppanina valmennusohjelmassa on on Finnvera.

>>LUE LISÄÄ

TERVETULOA KASVUN TIELLÄ -TAPAHTUMAAN TAPIOLAAN 21.11.2018

Kasvun tiellä tapahtumassa lanseerataan valmennusohjelma 365 päivässä Pörssiin sekä pureudutaan kasvun esteisiin ja mahdollisuuksiin. Tapahtumaan mahtuu 50 osallistujaa. Ilmoittauduthan viimeistään 15.11. mennessä.

>>LUE LISÄÄ OHJELMASTA

>>ILMOITTAUDU SUORAAN TÄSTÄ

OTA OSAA KESKUSTELUUN FACEBOOKISSA

Facebook-ryhmän tarkoitus on edistää kasvuyrittäjyyttä, saada yrittäjät verkostoitumaan keskenään sekä tiedottaa Kasvuyrittäjäverkoston tulevista tapahtumista. Haluamme myös kuulla ajatuksiasi, kokemuksiasi ja ideoitasi teemaan liittyen. 

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

TULEVIA TAPAHTUMIA

Kasvuyrittäjäverkoston yhteistyökumppanina toimii Finnvera. Verkosto on osa Suomen Yrittäjien toimintaa.