Etsi

KASVUYRITTÄJÄVERKOSTO

Kasvuyrittäjäverkosto on Suomen Yrittäjien sisäinen verkosto, jonka tarkoituksena on tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä kohti kannattavaa kasvua. Aikaisemmin mikään taho ei ole ottanut roolia kasvavien yritysten edunvalvojana. Suomen Yrittäjät vastaa myös tähän tarpeeseen tuomalla moninaisen joukon kasvua hakevia yrityksiä yhteen, kuulemalla heitä ja heidän tarpeitaan sekä viemällä tämän viestin päättäjille.

 


365 PÄIVÄSSÄ PÖRSSIIN

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto järjestää vuonna 2020 vuoden mittaisen valmennus- ja kehitysohjelman, jonka tavoitteena on luoda valmiuksia pk-yritysten listautumiseen Nasdaq First North Growth Market -kasvumarkkinalle. Haku 365 päivässä pörssiin jatkuu kunnes tarpeeksi monta (vähintään 15) profiililtaan sopivaa yritystä löytyy. Valmennusohjelmasta järjestetään erillinen infotilaisuus 9.3.2020 klo 14-16 Helsingissä, ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä. Jos et pääse paikan päälle infotilaisuuteen, niin voit katsoa tilaisuuden Faecbookista Kasvuyrittäjien sivuilta. 

» Lue lisää

HALUATKO YRITYKSESI KASVU-URALLE? HAE ENKELISIJOITUSTA 2.5. MENNESSÄ

Tarvitsetko lisää osaamista tai rahoitusta kasvuun? Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto auttaa jäsenyrityksiä kasvun rahoittamiseen. Jos kiinnostuit, laadi yrityksestäsi esittely ja hae mukaan 2. toukokuuta mennessä!

» Lue lisää

SUOMEN YRITTÄJIEN JÄSENISTÄ ETSITÄÄN BISNESENKELEITÄ: MUKAAN PÄÄSEE 10 000 EUROLLA

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkosto aloittaa yhteistyön Finnish Business Angels Networkin kanssa.

Yhteistyö tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille mahdollisuuden osallistua arvostettuun sijoittajasyndikaattiin ja lähteä itsekin bisnesenkeliksi. Kasvuyrittäjäverkosto toivoo lisäksi löytävänsä yrittäjäjärjestön jäsenistöstä potentiaalisia sijoituskohteita bisnesenkeleille.

» Lue koko uutinen

365 PÄIVÄSSÄ PÖRSSIIN – TRANSLINKIN KOKEMUKSIA ENSIMMÄISESTÄ KOULUTUSPÄIVÄSTÄ

Ohjelman ja osallistujien kuvaus

Translink Corporate Financen Sami Miettinen ja Jari Lauriala olivat mukana First North Certified Advisoreina Suomen Yrittäjien kasvuyritysverkoston ensimmäisessä koulutuspäivässä 34 jäsenyhtiölle. Koulutukseen osallistuneiden yritysten laatu oli erinomainen ja suurin osa omaa potentiaalin listautua menestyksekkäästi vuonna 2020 tai jopa kuluvan vuoden loppupuolella.

» Lue koko blogi


OTA OSAA KESKUSTELUUN FACEBOOKISSA

Facebook-ryhmän tarkoitus on edistää kasvuyrittäjyyttä, saada yrittäjät verkostoitumaan keskenään sekä tiedottaa Kasvuyrittäjäverkoston tulevista tapahtumista. Haluamme myös kuulla ajatuksiasi, kokemuksiasi ja ideoitasi teemaan liittyen. 

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

Kasvuyrittäjäverkoston yhteistyökumppanina toimii Finnvera. Verkosto on osa Suomen Yrittäjien toimintaa.