Etsi

Johtoryhmä

Puheejohtaja

Petri Roininen
Helsingin Yrittäjät ry

 

Petri Roininen toimii Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtajana. Hän on ollut omistajana mukana perustamassa ja kasvattamassa noin kymmentä yritystä. Näistä pisimmälle on ehtinyt Investors House Oyj, jonka toimitusjohtajana Petri työskentelee.

 

Petri Roininen is the director of the board for growth seeking entrepreneurs at the Finnish Federation of Enterprises. He has owned, established and grown about ten different businesses. Investors House has been the most succesful endevaour and Petri currently works as the CEO of this company. 

Nuoret Yrittäjät -edustaja

Leo Kadieff

 

Leo Kadieff on kokenut tapahtumien, kohtaamisten ja onnistumisten järjestäjä yrittäjille. Hänen kädenjälkeä ovat ES, eli Entrepreneurship Societies -järjestöt, jotka edistävät yrittäjyyskulttuuria yli kahdessakymmenessä yliopistossa. Hän on johtanut palkittua kiihdytysohjelmaa, Startup Journeytä. Leo toimii toimitusjohtajana Korennossa, Turun yliopistolta lähteneessä ohjelmistoalan yhtiössä. 

For the past decade Leo has built cross-organizational relationships, with results greater than the sum of their parts. Working with the universities he took part in building up the Entrepreneurship Societies movement, which grew to promote startup and business culture in over 20 universities across Finland. He's developed and managed an award winning pre-seed accelerator program. At the moment Leo is building a more entrepreneurial university network, to foster the success of spin-out companies. 

 

Jouni Anttila
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry

 

Artem Daniliants
Helsingin Yrittäjät ry

 

Tulin Suomeen vuonna 1997 ja kaikki alkoi siitä, kun ensimmäisen kerran pääsin yläasteella atk-luokkaan. Rakastuin tietokoneisiin ja lukioon päästessäni intohimoni laajeni tietokoneiden lisäksi myös webin mahdollisuuksiin. Lukion aikana sain ensimmäisen kokemukseni yrittäjyydestä, kun loin suositun internet-portaalin. Tein kaiken koodauksesta designiin ja yhteisö ylläpitoon itse. Minulla oli myös tiimi jenkeissä ja yhteisön käyttäjät olivat kotoisin joka puolelta maailmaa. Innostuin yrittämisestä ja huomasin, että internetin avulla ei tarvitse välittää maiden välisistä etäisyyksistä tai rajoista.

 

Minulla on sama ajatusmaailma vieläkin. Kun liiketoiminta on aina rakentunut internetin ympärille, on luontaista ajatella globaalisti eikä esimerkiksi keskittyä vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Perustin yritykseni LumoLinkin vuonna 2010. Tarkoitukseni oli yhdistää kaksi intohimoani: internet-markkinointi ja web-sovellusten sekä internet-sivujen kehitys. Näin LumoLinkistä kehittyikin ”fullstack digital” toimisto, joka auttaa kaikenlaisia yrityksiä menestymään Suomessa ja Suomen ulkopuolella. LumoLink on myös laajentunut Suomen ulkopuolelle Viroon, Venäjälle ja Ukrainaan.

 

Lisäksi minulla on oma verkkokauppa, jossa myyn tuotteita maailmanlaajuisesti esimerkiksi Amazonia hyödyntäen. Olen myös mukana muutamassa start up -yrityksessä, joihin tuon osaamistani muun muassa internet-markkinoinnissa ja kansainvälistymisessä. Tekemiäni internet-markkinointiluentoja on katsottu Youtubessa yli miljoona kertaa ja lisäksi olen kouluttanut yli 1000 yrittäjää ympäri maailmaa. Osallistun jatkuvasti konferensseihin, joissa kerron internet-markkinoinnin mahdollisuuksista, nykytrendeistä sekä uusimmista teknologioista.

 

Minulla on vaimo ja nuori poika. Vapaa-ajalla vietän mahdollisimman paljon aikaa metsässä ja luonnossa, sillä se tuo tasapainoa tähän internetin täytteiseen maailmaan, jota on välillä mahdotonta paeta sähköpostin paukuttaessa viestiä viestin perään ja puhelimen kilistessä jokaisen uuden ilmoituksen merkiksi. Luonnossa pystyn resetoimaan itseni ja kohtaamaan jälleen arjen, jonka luota on välillä päästävä pois nähdäkseni miten paljon sitä rakastan.
 

Jukka Kontula
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry

 

Jukka Kontula toimii Netplaza Oy:ssä myynnin ja markkinoinnin parissa. Nopeasti kasvava internetoperaattori Netplaza toteuttaa tietoliikenneyhteyksiä yrityksille ja valokuituverkoille. Hän on myös väitellyt Oulun yliopistosta ohjelmistoyrittäjyydestä ja kasvuyrittäjyydestä.

 

Jukka Kontula works with sales and marketing at Netplaza. The fast growing internet operator Netplaza implements telecommunication connections and fiber optic networks for businesses. Jukka has also received his PhD from the university of Oulu on the subject of growth and software entrepreneurship. 

 

Niina Koponen
Etelä-Savon Yrittäjät ry

 

 

 

Tiina Latikka
Hämeen Yrittäjät ry

 

Teemu Polo
NewCo Helsinki

 

Teemu Polo on startup-yritysten ja liiketoiminnan kehityksen spesialisti, jolla on aiheesta yli vuosikymmenen kokemus ison yrityksen edustajana, startup-yrittäjänä ja julkiselta sektorilta ekosysteemin kehittäjänä. Hän on myös tuttu kasvo erilaisten liikeideakilpailujen tuomaristossa ja Kasvu Openissa. Viimeisen reilun vuoden hän on keskittynyt startup- ja kasvuyritysten hallitustyöskentelyn edistämiseen sekä rakentamalla toimintamalleja että osallistuen varsinaiseen hallitustyöskentelyyn.

Petri Salminen
Keski-Suomen Yrittäjät ry

 

Petri Salminen suhtautuu intohimoisesti yritysten myynnin ja johtamisen kehittämiseen. Yrittäjänä hän on ollut vuodesta 2004 rakentamassa myyntiä ja myyntitiimejä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Rekrytointeja asiakkaille tehdessään hän on nähnyt sekä myynnin että hyvän johtamisen merkityksen kasvulle. Samalla Petri on havainnut, kuinka suuresti teknologian kehitys on B2B-myyntiä muuttanut.

Petri toimii osakkaana, hallituksen jäsenenä tai advisoryna kasvuyrityksissä. Näiden lisäksi hän omaa kasvuyrittäjätaustan. Petri on puheenjohtaja Keski-Suomen Yrittäjissä ja hallituksen jäsen Suomen Yrittäjissä, tämä antaa hänelle mahdollisuuden tarkastella suomalaisten yritysten toimintaa ja kasvumahdollisuuksia useasta vinkkelistä.

Vapaa-ajalla Petri innostuu jotakuinkin kaikesta mikä vauhdikkaasti ja moottoriavusteisesti maalla, vesillä tai ilmassa liikkuu.

 

Petri is passionate about business sales and developing leadership. He has been an entrepreneur since 2004 and has developed sales and built sales teams both in Finland and abroad. Having worked in recruiting Petri has seen the influence sales and good leadership have on growth. At the same time Petri has marked how much develpoments in technology have transformed BtoB sales.

Petri acts as partner, member of board or advisor in several growth companies. In additon to this he has a background as a growth entrepreneur himself. Petri acts as chairman of the board for the Entrepreneurs of Central Finland and is member of the board for the Federation of Finnsh Enterprises. These roles give him the possibility to look at growth entrepreneurship from several different angles.

In his free-time Petri is excited about practically anything that moves at fast pace and with an engine be it on the ground, water or air.

 

Petri Tuomela
Akateemiset Yrittäjät AKY ry

 

Toimiston vastuuhenkilö
verkostopäällikkö Aicha Manai

Työvaliokunnan edustaja
Jaakko Männistö
Varsinais-Suomen Yrittäjät ry

 

Jaakko on startup-yrittäjä ja asiakaskokemuksen ammattilainen yrityksessä Feedbackly sekä Suomen Yrittäjien istuva varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen.