Etsi

Kasvuyrittäjäverkoston johtoryhmä

 

 

Puheejohtaja

Petri Roininen
Investors House, Helsingin Yrittäjät ry

 

Toimin Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtajana. Olen ollut omistajana mukana perustamassa ja kasvattamassa noin kymmentä yritystä. Näistä pisimmälle on ehtinyt Investors House Oyj, jonka toimitusjohtajana työskentelen.

Patrick Partti

Talouskuutio, Helsingin Yrittäjät

 

Olen taloushallinnon alalle uusia ideoita ja käytänteitä tuova yrittäjä, jonka tunnetuimpia yrityksiä ovat tilitoimistohakukone talouskuutio.fi ja taloushallinnon automaatiota sekä keinoälyä hyödyntäviä ratkaisuja tuottava ohjelmistotalo Finatech.

Ville Manner

CEO, Modify, Akavalaiset Yrittäjät ry

 

Olen uusi Yrittäjien toiminnassa. Työtaustaltani olen kansainvälinen asuttuani ja työskenneltyäni Lontoossa muutosjohtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen parissa kymmenisen vuotta. Erikoisalaani ovat olleet ympäristöt ja projektit, joissa toiminta ei ole sujunut suunnitelmien mukaisesti ja niihin on kaivattu "osaavaa korjaajaa". Omin sanoin: 'olen parhaimmillani kaaoksen keskellä laittaen projektit takaisin raiteille'. 

Suomeen palattuani olen laajentanut osaamistani yrityskehittämisen puolelle ja palvelen muutosjohtamisen lisäksi laaja-alaisesti Start Up -yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, rahoitusasioissa sekä kansainvälistymisessä yrityksensä Modifyn kautta.

 

Jorma Heinonen 

Aidasweat, Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry

 

Olavi Komppa

Ambertec, Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry

 

Satu Lapinlampi

Hiottu, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry

 

Margit Lindholm

Elido, Uudenmaan Yrittäjät ry

 

Tiina Latikka
Bridge Between People, Hämeen Yrittäjät ry

 

Siva Parlar

Vöner, Helsingin Yrittäjät 

 

Teppo Lindroos

Golden Brown, Hämeen Yrittäjät ry

 

Martti Ahola

Cimec, Pirkanmaan Yrittäjät

 

 

Juha Salmi

Remu, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry

Susanna Halla

Interior Architect, CEO, Hallaus Architects Ltd., Päijät-Hämeen Yrittäjät ry

 

Olen kotoisin Heinolasta. Viimeiset 20 vuotta olen tehnyt töitä rakentamisen parissa. Oman arkkitehtitoimistoni perustin noin 10 vuotta sitten. Taustaltani olen muotoilijan ja MBA:n yhdistelmä, joka parhaillaan opiskelee vielä tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Tämän lisäksi olen startup-yrittäjä, joka aikoo viedä älyteknologialla varustettuja suomalaisia luksussaunoja maailman hienoimpiin lomakohteisiin! Vapaa-ajalla hyysään perhettä ja kisailen triatlonin sprinttimatkoilla. Pidän myös matkustamisesta ja tutustuu mielelläni uusiin ihmisiin ja kulttuureihin.

Toimiston vastuuhenkilö
verkostopäällikkö Aicha Manai

 

Olen yrittäjäperheen kasvatti ja teen työtäni suurella intohimolla. Vastaan erityisesti nuorten yrittäjien, kasvuyrittäjien ja maahan muuttaneiden yrittäjien palveluista, toiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Koulutustaustaltani olen ekonomi ja parhaillaan opiskelen YAMK-tutkintoa tulevaisuuden johtamisesta ja asiakalähtöisestä palveluliiketoiminnasta. Vapaa-aikani kuluu ulkoilun, perheen ja ystävien seurassa.  

   

Hallituksen edustaja

Petri Salminen

 

Suhtaudun intohimoisesti yritysten myynnin ja johtamisen kehittämiseen. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2004 rakentamassa myyntiä ja myyntitiimejä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Rekrytointeja asiakkaille tehdessäni olen nähnyt sekä myynnin että hyvän johtamisen merkityksen kasvulle. Samalla olen havainnut, kuinka suuresti teknologian kehitys on B2B-myyntiä muuttanut.

Toimin osakkaana, hallituksen jäsenenä tai advisoryna kasvuyrityksissä. Näiden lisäksi omaan kasvuyrittäjätaustan. Olen Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja tämä antaa oivan mahdollisuuden tarkastella suomalaisten yritysten toimintaa ja kasvumahdollisuuksia useasta vinkkelistä.

Vapaa-ajalla innostun jotakuinkin kaikesta mikä vauhdikkaasti ja moottoriavusteisesti maalla, vesillä tai ilmassa liikkuu.