Etsi

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu sisältää seminaarin, materiaalit ja  ohjelmaan merkityt tarjoilut.
 

» Ilmoittautuminen on päättynyt.


Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Voit ilmoittaa samalla kertaa itsesi tai useamman henkilön. Voit maksaa kaikki henkilöt samalla verkkopankkimaksulla, maksukortilla tai laskulla.

Maksut ja vahvistukset

Maksut tulee suorittaa lomakkeella valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti. Nordea, OP, Danske Bank tai POP Pankki verkkomaksuissa maksunsaaja Eventilla Oy

Muissa verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa maksun vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj ja maksun tilityksen saaja Eventilla Oy.

Laskulla maksettaessa laskuttaja on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy.

Maksuvaihtoehdot:

  1. Verkkopankkimaksu: Nordea, OP, Danske Bank tai POP Pankki
  2. Luottokortti ja muut pankit: Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express / Handelsbanken, Aktia, Ålandsbanken, S-pankki ja Säästöpankki
    (Luottokorttimaksu vaatii varmentamisen pankkitunnustuksilla — ota pankkitunnukset esille.)

  3. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna. Mikäli teillä ei ole mahdollista vastaanottaa verkkolaskuja, lasku lähetetään postitse. Laskutuslisä 15 euroa lisätään jokaiseen laskuun (sis. alv 24 %).

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Huom! Maksuista ei saa vähentää pankki- tai laskutuskuluja.

Osallistumisvahvistus

Ilmoittautumisesi on voimassa kun maksut on kokonaisuudessaan vastaanotettu.

Huom! Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle/ilmoittautumisen tekijälle.