KUNNALLISJOHDON SEMINAARI 2018 

Katse kohti Tamperetta

Vuoden 2018 Kunnallisjohdon seminaari järjestetään Tampereella Tampere-talossa 23.—24.5.2018.

Tule mukaan syventämään omaa osaamistasi ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Seminaarissa ei unohdeta myöskään rentoa yhdessäoloa.

Ilmoittaudu nyt »


KUNTAVAIKUTTAJAT JA YRITTÄJÄT KOHTASIVAT 7.—8.6.2017 OULUSSA

Suomen Yrittäjien järjestyksessä 25. Kunnallisjohdon seminaari järjestettiin tänä vuonna Oulussa. Tapahtuma kokosi ennätykselliset yli 950 kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjävaikuttajaa ja muita kunta-alan asiantuntijoita.

Pääteemana Yhdessä, Suomi100 -teemavuotemme mukaisesti. Tämän vuoden muita teemoja olivat sote-muutos, kuntatalous, kunta- ja maakuntastrategiat ja kuntamarkkinointi.

Kiitos osallistumisesta seminaariin. Toivotamme kaikille osallistujille hyvää kesää.


Kunnallisjohdon seminaarin 2017 aineistot ja esitykset

 

» Käsikirja kunta- ja maakuntastrategiaan

» Tutustu seminaarin esityksiin (vaatii tunnukset) 

» Katso kuvia seminaarin tapahtumista

» Kunnallisjohdon seminaarin ohjelma/muistikirja (pdf)

 

 
 


KUNTAVAALIT 2017 

Käynnissä on historiallinen muutos. Sote- ja maakuntauudistuksen jälkeen suomalaisen kunnan rooli muuttuu ja samoin sen tehtävät. Muutos vaatii yrittäjiltä uudenlaisen asemoinnin kuntavaikuttamiseen. Uudistus on mahdollisuus määrittää kunnalle entistä vahvempi elinkeinopoliittinen rooli olla mukana luomassa yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia. Elinkeinopolitiikka on kunnan elinvoiman kulmakivi ja yrittäjyys sen tekijä.

Valtuustoihin valittiin yli 2 000 yrittäjää. Yrittäjien osuus kaikista valtuutetuista on lähes 23 prosenttia. Tämä on erinomainen tulos ja antaa hyvät lähtökohdat kuntien elinvoimapolitiikan kehittämiselle.

» Lue lisää kuntavaalisivustolta.KUNNALLISJOHDON SEMINAARI FACEBOOK


LISÄTIETOJA

Susanna Kallama, p. 040 587 2445, susanna.kallama@yrittajat.fi
Hannamari Heinonen, p. 050 567 3395, hannamari.heinonen@yrittajat.fi


Elinkeinopoliittinen mittaristo (ELPO) -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.


KAKSI MINUUTTIA ELINVOIMAA

Suomen Yrittäjät on julkaissut videotiivisteet julkisista hankinnoista, monituottajamallista ja yritysmarkkinoista.

Tien hyvään hankintaa tai toimiviin yritysmarkkinoihin sekä monituottajamallin hyödyt saat selville kahdessa minuutissa.


SUOMEN YRITTÄJÄT TWITTER