KUNNALLISJOHDON SEMINAARI

7.—8.6.2017 OULUSSA

Kuntavaikuttajat ja yrittäjät kohtaavat taas!

Suomen Yrittäjien 25. Kunnallisjohdon seminaari järjestetään 7.—8.6.2017 Oulussa. Kaupunginteatterissa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen noin 900 kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, hallituksen ja valtuuston puheenjohtajaa, yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajaa sekä kunta-alan asiantuntijoita yrityksistä, järjestöistä, maakunnista ja valtionhallinnosta.

Seminaari on ainutlaatuinen kohtaamispaikka. Tule mukaan syventämään omaa osaamistasi ja verkostoitumaan. Seminaarissa ei unohdeta rentoa yhdessäoloa.

» Ilmoittaudu nyt!


KUNTAVAALIT 2017 

Käynnissä on historiallinen muutos. Sote- ja maakuntauudistuksen jälkeen suomalaisen kunnan rooli muuttuu ja samoin sen tehtävät. Muutos vaatii yrittäjiltä uudenlaisen asemoinnin kuntavaikuttamiseen. Uudistus on mahdollisuus määrittää kunnalle entistä vahvempi elinkeinopoliittinen rooli olla mukana luomassa yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia. Elinkeinopolitiikka on kunnan elinvoiman kulmakivi ja yrittäjyys sen tekijä.

Valtuustoihin valittiin yli 2 000 yrittäjää. Yrittäjien osuus kaikista valtuutetuista on lähes 23 prosenttia. Tämä on erinomainen tulos ja antaa hyvät lähtökohdat kuntien elinvoimapolitiikan kehittämiselle.

» Lue lisää kuntavaalisivustolta.KUNNALLISJOHDON SEMINAARI FACEBOOK


LISÄTIETOJA

Susanna Kallama, p. 040 587 2445, susanna.kallama@yrittajat.fi
Hannamari Heinonen, p. 050 567 3395, hannamari.heinonen@yrittajat.fi


Elinkeinopoliittinen mittaristo (ELPO) -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.


KAKSI MINUUTTIA ELINVOIMAA

Suomen Yrittäjät on julkaissut videotiivisteet julkisista hankinnoista, monituottajamallista ja yritysmarkkinoista.

Tien hyvään hankintaa tai toimiviin yritysmarkkinoihin sekä monituottajamallin hyödyt saat selville kahdessa minuutissa.


SUOMEN YRITTÄJÄT TWITTER